Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Steigenberger Pure Lifestyle

Algemeen

Faciliteiten:
Voor de reizigers staan een ontvangsthal en een receptie klaar. Het van airconditioning voorziene hotel beschikt over verschillende faciliteiten voor een comfortabel en ontspannend verblijf, waaronder een kluis en een restaurant. Dankzij wifi in de gemeenschappelijke ruimtes blijven de gasten met vrienden of familieleden in contact.
Accommodatie:
Verschillende faciliteiten behoren tot de standaardvoorzieningen in alle wooneenheden van het hotel. De kamers bieden een woonkamer. Tot de standaardinrichting van de meeste kamers behoort een balkon waar de gasten zich kunnen ontspannen. Comfort in de badkamer biedt een bubbelbad.
Sport/Entertainment:
Het verblijf beschikt over talrijke mogelijkheden voor verkoeling op hete dagen, zoals een zwembad en een buitenbad. Ook ligstoelen en parasols staan klaar voor de reizigers. Het bubbelbad in het zwembadgedeelte garandeert rust en ontspanning. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals golfen, waterfietsen, kanovaren, biljart, yoga, een spa en massagebehandelingen zorgen voor afwisseling.
Eten & Drinken:
Gasten kunnen kiezen tussen ontbijt, lunch en diner. Daarnaast stelt het hotel snacks ter beschikking.
Creditcards:
Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld American Express, Visa en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder