Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Cooks Club Gambia

Eten & Drinken
restaurant pool-/snackbar Je kunt verblijven op basis van
Logies + ontbijt
Halfpension

Cook's Club
Escape the ordinary
Cook¿s Club hotels focussen zich op de dingen die belangrijk zijn voor de nieuwe generatie vakantiegangers. Een geweldig design en eten en drinken van goede kwaliteit passend bij het moment van de dag. Cook¿s Club hotels zijn ontworpen rondom een groot zwembad met kamers die geschikt zijn voor vrienden, stellen en single reizigers.
Kamers in stijl van een appartement in verschillende groottes Casual eten in Cook¿s Club Cantina Zwembad met cocktailbar in het hart van het hotel Prachtig, eigentijds design in een rustige stijl

Bijzonderheden
de minimale leeftijd in dit hotel is 16 jaar Reisdocumenten
Je hebt een paspoort nodig dat bij aankomst in Gambia nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor reizen korter dan 90 dagen is geen visum nodig. Gezondheid
Wij adviseren je contact op te nemen met Meditel voor gezondheidsadviezen op reis en informatie over reisvaccinaties of het reizigersspreekuur vna je lokale GGD te bezoeken.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder