Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Sotiris Studios

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt verscheidene faciliteiten en diensten aan. Tot de faciliteiten behoort een restaurant. Voor de dagelijkse benodigdheden van de reizigers is er een supermarkt. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Diverse faciliteiten ronden de standaarduitrusting van de comfortabele wooneenheden af.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. Een duik in het verfrissende zwembad maakt het vakantiegevoel perfect. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes aangeboden. Voor actieve gasten biedt het hotel tennis (tegen betaling) aan. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
7.6
Erg goed
68 beoordelingen
Ligging
8.3
Prijs/kwaliteit
7.9
Interieur
6.2
Hoeveelheid ruimte
7.0
Zwembad
8.2
Hygiëne
7.3