Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Pallatium

Hotelfaciliteiten

Voor de reizigers staan een ontvangsthal en een receptie klaar. Het van airconditioning voorziene hotel beschikt over een kluis, een koffiehuis, een bar en een tv-ruimte.

Kamers

De kamers bieden airconditioning en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Er zijn gescheiden slaapkamers aanwezig. Tot een van de faciliteiten op alle kamers hoort een kitchenette, een telefoon, een televisie en een kluisje. Comfort in de badkamer biedt een douche.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het hotel af. De gasten kunnen ook gebruiken maken van een zwembad en een buitenbad. Er is bovendien een (snack-)bar aan het zwembad. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
7.5
Erg goed
7 beoordelingen
Prijs/kwaliteit
7.3
Ligging
8.3