Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Theo

Geniet van dit typische hotel op een droomlocatie – ideaal voor uw individuele vakantie! Centraal en toch rustig, op slechts 200 m van het strand – het perfecte startpunt voor uw verkenningstocht.

Ligging

Ca. 200 m van het uitgestrekte, langzaam in zee aflopende zandstrand (afgewisseld met kiezels) en van het centrum, in het vakantiegebied van Kampos/Votsalakia, centraal maar toch rustig. Bushalte op ca. 200 m afstand.

Faciliteiten

Klein, individueel en typisch vakantiehuis. Mooi aangelegde tuin. Centrale entree, wifi, huurkluisje. Het zwembad van Hotel Votsalakia (ca. 200 m) kan worden gebruikt. Nationale categorie: 2 sterren, 12 wooneenheden, 2 verdiepingen.

Verblijfstype

• Studio type A (STA, ca. 30 m²), airconditioning (tegen betaling), gecombineerde woon-/slaapkamer, kleine kitchenette, wifi. Douche, wc. Balkon of terras. Max. 2 volw. + 1 kind

Eten & Drinken

• Alleen overnachting

Entertainment

• Kleine winkels, restaurants, tavernes en cafés in het centrum van Votsalakia nodigen u uit om te wandelen en te blijven hangenMini's, maxi's & teensMinis_Maxis_+Alter

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
8.7
Uitstekend
3 beoordelingen
Kamers
8.7
Prijs/kwaliteit
8.3
Bediening
8.0
Ligging
7.0