Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Monte Turri

Algemeen

Ligging:
rustigStrand details: strand van het hotel, Rotsstrand, Toegang: Lift naar het strandAfstand (ca.): naar de luchthaven Cagliari: 120 Minuten rijden, Pendeldienst van het hotel (tegen betaling)
Faciliteiten:
Hotelcomplex: charmantAantal kamers/accommodaties in totaal: 42Receptie, PanoramaliftAantal restaurants in totaal: 1Buitencomplex: uitgestrekt; TuinLigbedden (o.b.v. beschikbaarheid): bij het zwembad (inbegrepen); op het strand (inbegrepen)Parasols (o.b.v. beschikbaarheid): bij het zwembad (inbegrepen); op het strand (inbegrepen)Parkeerplekken (o.b.v. beschikbaarheid): vlak bij: inbegrepenCreditcards: VISA, MastercardHonden toegestaan, 10 kg, Toesla ca. (ter plaatse te betalen): 10,00 EUR per dag
Nationale categorie: 4 sterren
Kinderen:
Babybedjes (inbegrepen), Reservering vereist
(DZG):
Ligging: in het bijgebouwDouche/toiletFöhn, Telefoon, TelevisieMinibar (inbegrepen), Inhoud: Frisdrank, WaterVullen van de minibar (tegen betaling) met Bier, Frisdrank, Snacks, Sterkedranken, WaterAirconditioningook voor alleen gebruik (D1G)
(DS):
Ligging: in het hoofdgebouwBadkamer/toiletFöhn, Telefoon, TelevisieMinibar (inbegrepen), Inhoud: Frisdrank, WaterVullen van de minibar (tegen betaling) met Bier, Frisdrank, Snacks, Sterkedranken, WaterAirconditioning
Maaltijden:
Overnachting met ontbijt (Buffet)Halfpension, inhouden Ontbijt (Buffet) en diner (Buffet)
Categorie: 4
Sport:
Watersportaanbod: Duiken (tegen betaling)
Wellness:
BassinWellnessgedeelte (tegen betaling): Bellavista, Grootte in m²: 2000, Toegang vanaf (in jaren): 16Hamam (tegen betaling)Sauna (tegen betaling)Dienstverleningen (tegen betaling): Massages; Wellness- en schoonheidsbehandelingen
Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.
Opmerking overnachtingsbelasting
Houd er rekening mee dat in sommige steden en gemeenten een plaatselijke ‘city tax’ van toepassing is of op termijn ingevoerd kan worden. De hoogte van de overnachtingsbelasting is in de regel afhankelijk van het aantal sterren van het geboekte hotel en de duur van het verblijf. De belasting dient door de gast rechtstreeks aan het hotel te worden betaald. U kunt het best kort voor vertrek nagaan of op uw bestemming een dergelijke belasting wordt geheven.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder