Vakantie Cala Llonga

Cala Llonga is een klein plaatsje aan een prachtig baaitje met een ruim strand dat genoeg ruimte biedt voor iedereen. Het is een plaatsje dat erop gericht is om gezinnen een fantastische vakantie te bieden. Desondanks verliest Cala Llonga de volwassen bezoekers niet uit het oog en zijn er ook maar genoeg activiteiten om de jongere doelgroep te behagen. Grotere steden als Santa Eulalia en Ibiza-stad liggen op kleine afstand en er rijden constant bussen, zelfs tot diep in de nacht. Zo sta je altijd binnen 10 minuten in een van de grotere steden. Cala Llonga is daarom een vakantiebestemming die iedereen aanspreekt!

Een onvergetelijke vakantie voor de kids

Het strand van Cala Llonga is maar liefst 200 meter lang en 100 meter breed. Het strand is schoon en het water helder. Het strand loopt geleidelijk af en is daarom voor kinderen veilig om lekker te ravotten. Er is op het strand een speeltuin aanwezig en er is zelfs een mini-pretpark. De kinderen zullen zich hier dus uitstekend vermaken. Maar ook voor vakantiegangers zonder kinderen is er genoeg te beleven. Naast relaxen op het strand is het mogelijk te gaan parazeilen, volleyballen, duiken, windsurfen en waterskiën. En doordat Cala Llonga zo dichtbij Ibiza-stad en Santa Eulalia ligt, valt een dagje shoppen uitstekend binnen de mogelijkheden.
 

Een hapje eten in Cala Llonga

De restaurants in Cala Llonga staan, net als alle restaurants in Ibiza, bekend om hun verse visgerechten en traditionele tapas. Desondanks is de invloed van de toeristen die vanuit de hele wereld naar Ibiza trekken ook hier terug te zien met Chinese, Italiaanse en Britse restaurants die alle toeristen weten te bedienen met vertrouwde, maar uitstekende gerechten. Uiteraard heb je wel in elk restaurant de mogelijkheid te genieten van een heerlijk Spaans wijntje.
 

Nachtelijke avonturen

Wie aan Ibiza denkt, denkt aan grote nachtclubs als Ushaïa en Pacha, waar de beste djs ter wereld graag een plaatje draaien. Deze zul je hier echter niet vinden, maar niet getreurd: de hele nacht lang rijden er bussen en taxis die je in 10 minuten tijd afzetten voor de deur van de grootste clubs van Ibiza. Cala llonga is daarom ook een perfecte bestemming voor iedereen die s nachts graag losgaat en overdag graag rustig bijkomt op het strand. Desalniettemin betekent dit niet dat er in Cala Llonga zelf niets te beleven valt. Er zijn verscheidene beachclubs in de omgeving, waar je geniet van een koel drankje, terwijl je met een heerlijke muziekje op de achtergrond geniet van de zonsondergang.
Cala Llonga is een alles-in-een bestemming die, zowel stelletjes als complete gezinnen weet te bekoren. Cala Llonga is gewoon ontworpen voor een perfecte vakantie!

Onze SUNtips:
  • Breng ook eens een bezoekje aan de unieke hippiemarkt in Es Cana.
  • Bezoek Armante Beach Club, waar je de maan over de zee kunt zien rijzen.
  • Cala Llonga is een van de meest populaire trouwbestemmingen van Ibiza. Just say yes!
Cala Llonga is een perfecte bestemming om samen met de kids te kunnen genieten van Ibiza, met ook genoeg te doen voor volwassenen. Een vakantie naar Cala Llonga? Ik zou het doen.
 

Vind je ideale vakantie naar Cala Llonga