All Inclusive Egypte

All Inclusive vakantie Egypte

Als het gaat om All Inclusive resorts, spant Egypte de kroon. In de luxe resorts met gigantische waterparken word je als een koning – in het geval van Egypte als een farao behandeld. In Egypte geniet je het hele jaar door van warm en zonnig weer. De piramides en tombes maken deel uit van een imponerende en rijke geschiedenis. Ook de onderwaterwereld van de Rode Zee laat een onuitwisbare indruk achter. Dit alles maakt van Egypte een perfecte bestemming voor een All Inclusive vakantie.

  • Verdiep je in een indrukwekkende geschiedenis
  • Word behandeld als een echte Farao
  • Geniet van weer dat altijd goed is
  • Ontdek de rijke onderwaterwereld

 

All Inclusive Egypte? Ik zou 't doen!

Waar bij andere bestemmingen All Inclusive een optie is, is het in Egypte juist een van de grote aantrekkingspunten. In de enorm luxe resorts word je verwend met alle faciliteiten waar je je maar om kunt wensen. Inclusief heerlijke maaltijden en snacks die de hele dag verzorgd worden. Het is zelfs zo dat het grootste gedeelte van alle hotels die je vindt op Egypte All Inclusive zijn. Maar met zulke fantastische resorts wil je ook niet anders. Op geen enkel resort is het namelijk zo genieten als bij een All Inclusive resort op Egypte.

Reis mee naar het oude Egypte

Egypte is dankzij het klimaat een perfecte plek om te zwemmen, snorkelen en duiken, of gewoon te zonnebaden aan het strand of bij je resort. Maar het land van de farao’s herbergt een grote rijkdom aan cultuurschatten die op jouw ontdekking wachten. Denk aan de vele tombes en piramides, zoals de piramide van Gizeh: één van de klassieke wereldwonderen die nog steeds intact is. Hier bewonder je ook meteen de befaamde Sfinx. Bij het tempelcomplex Karnak bij de stad Luxor wandel je door meerdere tempels, die allemaal even indrukwekkend zijn. Bij het Dal der Koningen kun je een bezoek brengen aan het graf van de beroemde farao Toetanchamon.

Al deze historische bezienswaardigheden zijn perfect af te wisselen met andere activiteiten. Maak een heuse quad tocht door de woestijn en geniet na afloop van een barbecue of maak een cruise over de Nijl. Badplaats Marsa Alam is een prima vertrekpunt voor een Nijlcruise.

Een aanrader is om vroeg in de ochtend het Sinaï gebergte te beklimmen. Je moet vroeg je bed uit, maar het loont de moeite, omdat je een van de mooiste zonsopkomsten ter wereld vanaf de berg kunt bewonderen. Vanaf badplaats Sharm El Sheikh zijn er verschillende tours die je bij je hotel ophalen en meenemen naar het Sinaï gebergte.

Ten slotte is Egypte ook de perfecte bestemming wanneer je een duik- of snorkelliefhebber bent. Het koraal en klimaat van de Rode Zee zorgen voor een enorme diversiteit aan vissen, dolfijnen, schildpadden en dieren.

Kindvriendelijke All Inclusive Egypte

Egypte is een stukje verder vliegen dan Spanje en heeft wat meer voorbereiding nodig. Er moeten visa geregeld worden en er moet gecontroleerd worden of jullie over de juiste inentingen beschikken. Is dat eenmaal geregeld, dan beleven jullie – inclusief de kids – een fantastische vakantie in Egypte. De resorts zijn een paradijs voor de kinderen, dankzij de spectaculaire waterparken, indoor en outdoor sportmogelijkheden, speelplaatsen en meer.

Een kamelentocht door de woestijn of het bezoeken van een piramide: ook bij de kids spreekt het tot de verbeelding en dat zal genoeg spannende verhalen opleveren voor op het schoolplein. Bij het Hurghada Grand Aquarium maken ze kennis met het leven uit de Rode Zee en kijken ze de ogen uit. Egypte biedt een onvergetelijke vakantie voor jong en oud.

Last minute All Inclusive Egypte

Egypte is een bestemming waar het heel het jaar door goed weer is. De temperatuur komt ‘s winters overdag maar zelden onder de 20 graden. De kans op neerslag is het hele jaar door zo goed als nihil. Over een beste reistijd hoef jij je dus geen zorgen te maken, bij het boeken van je All Inclusive naar Egypte. Een last minute naar Egypte is daarom altijd een goed idee.

Vind de beste All Inclusive Egypte bij SUNtip

Wil jij zoveel mogelijk uit een vakantie naar Egypte halen? Ga dan voor een All Inclusive Egypte van SUNtip. Ik zou ‘t doen!

Vind je ideale All Inclusive naar Egypte