All Inclusive Kos

All Inclusive vakantie Kos

Kos is stukken kleiner dan bijvoorbeeld Kreta en Rhodos, maar dat maakt Kos niet minder geliefd. Integendeel! Het eiland biedt prachtige kustlijnen, historische bezienswaardigheden en een ontspannen sfeer, maar dan kleinschalig. Tijdens je vakantie kun je het eiland helemaal rond fietsen en dat maakt het een fijne bestemming voor elke leeftijd. Met de eveneens fijne hotels ga je hier een fantastische All Inclusive vakantie beleven!

  • Ervaar een ontspannen sfeer en kom tot rust
  • Maak leuke ontdekkingstochten op de fiets
  • Een kleinschalig eiland, dat toch alles biedt voor een geslaagde vakantie
  • Heerlijke All Inclusive hotels, waar je een zorgeloze vakantie geniet

 

All Inclusive Kos, ik zou t doen!

Wanneer je op vakantie gaat, wil je zoveel mogelijk zaken uit het dagelijks leven even on hold zetten. Dus ook het koken, boodschappen doen, enzovoorts. Gelukkig is er daarom het gemak van een All Inclusive vakantie. Lekker onbezorgd genieten, terwijl de smakelijkste Griekse maaltijden zo voor je geserveerd worden in de mooiste hotels. Een bijkomend voordeel is dat, omdat het eten al inbegrepen is in de prijs, je al veel beter een beeld hebt wat de vakantie uiteindelijk zal kosten. Onderaan de streep is een All Inclusive vaak zelfs goedkoper dan een vakantie zonder een dergelijk arrangement.

Het relaxte fietseiland Kos

Kos heeft 112 kilometer aan kustlijn. De stranden zijn paradijselijk en op de meeste plekken zelfs voorzien van een blauwe vlag. Een echte strandliefhebber gaat hier dan ook volledig aan zijn trekken komen. Niet alleen de stranden zelf zijn mooi, ze bieden ook een prachtig uitzicht. Vanaf Lambi beach en Psalidi beach kijk je zo uit op Turkije aan de overkant. Een SUNtip: je kunt ook een middag oversteken naar Bodrum en daar door alle winkelstraten struinen.

Naast stranden vind je op Kos ook een boel sfeervolle gezelligheid. Met name in Kos-stad, met de leuke boulevards en de Mandraki haven. Naast de bruisende stad, vind je hier en daar ook enkele historische monumenten. Denk aan het plataan van Hippocrates: een eeuwenoude eikenboom, de grootste van Europa in zijn soort! Volgens de legendes zou Hippocrates, de grondlegger van geneeskunde, zijn leerlingen hier les hebben gegeven. Vanaf het kasteel Neratzia heb je een prachtig uitzicht over de stad en over de zee. Verder kun je er oude ruïnes en beelden bezichtigen.

Verder zijn er buiten Kos-stad ook nog enkele bezienswaardigheden de moeite waard, zoals het Asklepeion. De ruïnes van het bekendste ziekenhuis uit de authentieke tijd. Ook een aanrader: de warmwaterbronnen Embros Thermea, zo’n 13 kilometer van Kos-stad vandaan. Je mag er zwemmen! Ten slotte zijn er nog sfeervolle dorpjes en een groot zoutmeer. En het allerleukste? Je kan als je wilt alles op de fiets bezoeken; dat maakt Kos zo uniek.

All Inclusive Kos met kids

Wat zullen de kinderen genieten van Kos. De stranden zijn enorm kindvriendelijk en fietsen over het eiland is toch wel een stuk leuker dan op de fiets naar school gaan. De uitstapjes op Kos zijn ook interessant voor kinderen en heel goed af te wisselen met speelplezier. Kos heeft meerdere waterparken, waar je zowel kunt afkoelen als heerlijk kunt spelen. Het Lido waterpark bijvoorbeeld heeft maar liefst 12 zwembaden met glijbanen en een interactieve kids area. Klinkt spannend, toch?

Helemaal leuk is het dan dat we meer dan genoeg All Inclusive hotels hebben, waar een groot zwembad er gewoon al bij zit. Labranda Marine Aqua resort en Splashworld Atlantica Porto Bello Beach hebben zelfs hun eigen waterpark. Verder geniet je in de All Inclusive hotels van speelplaatsen, animatie en nog veel meer. Eigenlijk geniet je kortgezegd van een zorgeloze vakantie voor het hele gezin.

Last minute All Inclusive Kos

De lang gestrekte kustlijn met paradijselijke stranden, de relaxte sfeer en leuke bezienswaardigheden. Een vakantie naar Kos is moeilijk te weerstaan. Zeker als je dan ook nog zorgeloos kunt genieten van de gemakken en verwennerij van een All Inn arrangement. Gelukkig hoef je niet lang te wachten. Bij SUNtip vind je de beste All Inclusive last minute deals tot wel 6 weken voor vertrek.

Vind de beste All Inclusive Kos bij SUNtip

Wil jij zorgeloos en onbeperkt genieten tijdens je vakantie op Kos? Boek dan een All Inclusive Kos bij SUNtip. Ik zou ’t doen!

Vind je ideale All Inclusive Kos