Autovakantie Kroatië

Met de auto naar Kroatië

Als je van vrijheid houdt, op ontdekkingstocht wilt gaan door het Kroatische landschap en in bent voor avontuur, is een Kroatië autovakantie echt iets voor jou! Het is even rijden met de auto, maar zeker de moeite waard. Bruisende stranden, ongerepte natuur en talloze eilandjes staan klaar om door jou ontdekt te worden!
 
  • Mooie bestemmingen
  • Flexibiliteit en vrijheid voorop
  • Schitterende en betaalbare accommodaties
  • Eindeloze onontdekte plekjes

 

Typisch Kroatië: eilandjes, natuur en een kristalheldere kustlijn

Zodra je bij Italië de grens overgaat, waan je jezelf in een mediterrane wereld. Tussen de Griekse en Romeinse cultuur vind je Kroatië. Met duizenden kilometerslange kristalheldere kustlijn, 2.500 zonuren per jaar en diverse natuurparken, raak je geen moment verveeld. Of je nu met de auto naar het strand gaat, het authentieke Dubrovnik ontdekt of de boot pakt naar het eiland Brac: met de auto kun je overal komen!

Goedkope autovakantie Kroatië

Op vakantie gaan en niet te veel geld uitgeven, wie wil dat nou niet? Met een autovakantie naar Kroatië is het mogelijk. Het is goedkoper dan vliegen en het land zelf is over het algemeen goedkoper dan Nederland. Ook de accommodaties hoeven niet duur te zijn, omdat je veelal kunt kiezen uit verblijven op de Kroatische campings. Een appartement in Kroatië is betaalbaar, en je geniet volop van luxe. Waar je ook verblijft, er zitten altijd goedkope opties voor je tussen!
 

Camping Kroatië? Ik zou ’t doen!

Kamperen in Kroatië is een favoriete bezigheid onder de Nederlanders. En dat is niet zo gek, met talloze campings van Istrië naar Dubrovnik. Je hoeft niet per sé je eigen tent of caravan mee te nemen om op een camping te kunnen vertoeven. Doordat je bij de meeste Kroatische campings in luxe stacaravans en glampings kunt verblijven. Optimaal genieten dus!
 

Kindvriendelijke autovakantie Kroatië

Kroatië is ook voor kinderen hartstikke leuk! Zandkastelen bouwen op één van de vele stranden, watervallen spotten bij de Plitvice Meren én spelen met andere kinderen op de vele campings en vakantieparken. En kunnen de kinderen niet zo lang in de auto zitten? Geen probleem! Want met een autovakantie van SUNtip kies jij zelf hoelang je over de reis naar Kroatië doet. Misschien maak je wel twee tussenstops in Duitsland en Italië?
 

Autovakantie Kroatië 2020

Een autovakantie naar Kroatië staat bij SUNtip garant voor prachtige bestemmingen, aan het water, strand of in de ongerepte natuur. Combineer het met de voordelen van een autovakantie: ultieme vrijheid en flexibiliteit, en je autovakantie naar Kroatië is compleet! Twijfel niet langer en boek jouw autovakantie bij SUNtip. Ik zou ’t doen!