Vakantie Caleta del Fuste

Een mooie baai, een witgoud zandstrand en fris gekleurde complexen bieden thuis aan de badplaats Caleta de Fuste, die ook wel luistert naar de namen El Castillo en Costa Caleta. Geloof ons maar als wij zeggen dat deze moderne badplaats op Fuerteventura een heerlijke vakantiebestemming is!

Historie meets modern centrum

Het authentieke centrum met smalle straatjes bezorgt jou die welverdiende vakantiekriebels, evenals Centro Comercial Atlantico: het autovrije centrum van Caleta de Fuste. Of wat dacht je van de moderne jachthaven Puerto del Castillo? Deze is vernoemd naar het 250 jaar oude verdedigingsfort, dat nog steeds historie ademt. Destijds werd dit fort gebruikt ter verdediging tegen piraten; vandaag de dag is het een bezienswaardigheid waar je niet omheen kunt. In de avond verrassen de restaurants je met de lekkerste en meest verse visgerechten. Slenter tussen de wuivende palmbomen over de boulevard en strijk vervolgens neer bij een van de sfeervolle themabars.

Surfparadijs voor jong en oud

Het idyllische zandstrand Playa del Castillo wordt afgescheiden door een pier en loopt langzaam af de zee in. Hierdoor is Caleta de Fuste een paradijselijke vakantiebestemming voor het hele gezin! Vlijt jezelf neer op het strand of neem een duik in het turquoise blauwe water van de Atlantische Oceaan, net zoals de vele dolfijnen dat hier doen. Is de surfplank jouw beste vriend? Vanaf het zand spring je zo op je surfboard en bedwing je de golven. Als je niet de mogelijkheid hebt om jouw surf-uitrusting mee te nemen, staat er altijd wel een plank voor je klaar in een van de surfwinkels en -scholen.

Onze SUNtips:
  • Maak een kamelenrit op Playa de Castillo.
  • Geniet van de onderwaterwereld tijdens een onderzeese excursie.
  • Bezoek het zoutmuseum bij de zoutpannen van Salinas del Carmen.
Vlieg jij binnenkort naar de surfspots en moderne jachthaven van Caleta de Fuste?

Aanbevolen voor jou

Vind je ideale vakantie naar Caleta De Fuste