Vanaf
Kies je vertrekdatum en stel je perfecte vakantie samen
Over deze accommodatie

Fuentepark

Ligging

Het appartementencomplex ligt in Corralejo, de meest noordelijke stad van Fuerteventura. Het wordt omringd door een bijzonder duinlandschap, ligt slechts 200 meter van het strand en 2 km van het duinnatuurreservaat van Corralejo. Vele winkels, bars en restaurants zijn op slechts 50 meter van het hotel te vinden. De luchthaven ligt op 36 km afstand.

Hotelfaciliteiten

Dit complex is gerenoveerd in 2005 en beschikt over een hoofdgebouw van 2 verdiepingen en in totaal 76 appartementen. Wasservice is beschikbaar en de gasten kunnen fietsen huren bij het hotel.

Kamers

Alle appartementen beschikke over een gang, een grote slaapkamer met een eigen badkamer een balkon of een terras, een keuken met vitrokeramische kookplaat en een koelkast.

Sport/entertainment

De twee zwembad (waarvan een zwembad voor kinderen) worden verwarmd in de winter. De gasten kunnen bij het zwembad gebruik maken van de ligstoelen en de bar. Het gehele terrein wordt omringd door verschillende, mooi vormgegeven parken.

Eten en drinken

De gasten kunnen het ontbijt en het diner zelf samenstellen aan een buffet. Ook bereidt het hotel dieetmaaltijden en speciale gerechten.

Verdere informatie

Fietsen zijn tegen betaling. Er wordt 5 keer per week schoongemaakt. Het beddengoed wordt een keer per week verschoond en de handdoeken 3 keer per week.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7.7
Erg goed
4 beoordelingen
Hotel
7.5
Ligging
8.8
Strand
8.9
Kamer
7.4
Eten
6.0
Zwembad
8.0
Service
9.1
Sport
7.5
Gezinsvriendelijk
6.0
Wellness
5.0