Vanaf
Stel je perfecte vakantie samen
Over deze accommodatie

Neptuno

Ligging

Dit appartementencomplex ligt op ongeveer 300 meter afstand van het strand. In de directe omgeving van het hotel zijn er haltes van het openbaar vervoer.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf biedt een reeks faciliteiten en diensten voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers aan. Voor de gasten zijn 21 kamers en 7 tweepersoonskamers beschikbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

Kamers

Tot de gemakken in alle kamers behoort een kluis en een minibar. De kitchenette is van een koelkast voorzien.

Sport/entertainment

In de zone met zwembaden is ontspannen zwemplezier gegarandeerd. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
9.5
Fantastisch
1 beoordelingen
Hotel
10.0
Ligging
10.0
Strand
6.7
Kamer
10.0
Eten
10.0
Zwembad
10.0
Service
10.0