Vanaf
Kies je vertrekdatum en stel je perfecte vakantie samen
Over deze accommodatie

Aida

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Playa del Inglés, direct aan het strand.

Hotelfaciliteiten

Een medische dienst is beschikbaar. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

Kamers

Door de comfortabele accommodaties van het hotel is een aangenaam verblijf gegarandeerd. Wi-Fi (kosteloos) is ook bij de basisvoorzieningen van de kamers inbegrepen. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Aangenaam verwarmd water in het outdoor zwembadencomplex levert veel zwemplezier op. Van de ligstoelen op het terras kan ook gebruik worden gemaakt. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Verfrissende drankjes aan de strandbar staan garant voor feelgood momenten.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder