Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Aida

Ligging

Dit hotel begroet de gasten in Playa del Inglés.

Hotelfaciliteiten

Het aanbod van het hotel bestaat uit faciliteiten, diensten en comfortabele voorzieningen die voor een ontspannen verblijf zorgen. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

Kamers

In het verblijf kunnen beschikken over comfortabele accommodaties met vele faciliteiten.

Sport/entertainment

Het zwembadcomplex in de openlucht biedt verkwikkend zwemplezier. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Verfrissende drankjes aan de strandbar staan garant voor feelgood momenten.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder