Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Alhambra Boutique Appartements

Algemeen

Faciliteiten:
Het hotel biedt verschillende faciliteiten aan, die een comfortabel verblijf mogelijk maken.

Accommodatie:
In het verblijf staan kamers met een woonkamer en een badkamer ter beschikking. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Tot een van de faciliteiten op alle kamers hoort een kitchenette, een magnetron, een televisie en een kluisje. In de badkamers is een haardroger aanwezig.

Sport/Entertainment:
Zowel via het hotel als externe aanbieders zijn er vele sport- en reactieopties. Het hotel beschikt over een zwembad en een kinderbad. De ligstoelen zijn ideaal om van de zon te genieten. Tegen betaling kunnen de gasten van biljart gebruik maken.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.7
Uitstekend
49 beoordelingen
Hotel
9.0
Ligging
9.4
Strand
9.2
Kamer
9.0
Eten
7.8
Zwembad
8.8
Service
8.7
Sport
7.8
Gezinsvriendelijk
6.8
Wellness
5.0