Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Artemisa Gay

Algemeen

Faciliteiten:
Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten voor een comfortabel en ontspannend verblijf, waaronder een kluis, een restaurant, een koffiehuis en een bar. Dankzij wifi in de gemeenschappelijke ruimtes blijven de gasten met vrienden of familieleden in contact. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Accommodatie:
De kamers bieden een badkamer. Bovendien is er een kluisje. Voor het juiste vakantiegevoel zorgen comfortabele faciliteiten zoals een internettoegang, een telefoon en een televisie. In de badkamers is een haardroger aanwezig.

Sport/Entertainment:
Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. Een zwembad en een buitenbad staan de gasten in hun vrije tijd ter beschikking. Er is bovendien een (snack-)bar aan het zwembad.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.3
Heerlijk
73 beoordelingen
Hotel
8.9
Ligging
9.4
Strand
8.8
Kamer
8.1
Eten
7.4
Zwembad
9.2
Service
8.6
Sport
6.5