Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Artemisa Gay

Algemeen

Locatie:
Dit bungalowcomplex ligt direct in het centrum van Playa del Inglés.

Faciliteiten:
De receptie is 24 uur per dag geopend. In de kluis kunnen waardevolle spullen praktisch en veilig worden achtergelaten. In het complex is Wi-Fi voorhanden. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Accommodatie:
De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. De kamers zijn met een internettoegang, een telefoon en een televisie uitgerust. In de badkamers vinden de gasten een föhn.

Sport/Entertainment:
Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het complex ter beschikking. In het zwemcomplex in de openlucht vinden de gasten verstrooiing en ontspanning. In de (snack-) bar worden verfrissende drankjes aangeboden.

Eten & Drinken:
Een buffetrestaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.3
Heerlijk
57 beoordelingen
Hotel
8.9
Ligging
9.4
Strand
8.7
Kamer
8.2
Eten
7.3
Zwembad
9.2
Service
8.8
Sport
7.0