Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Corinto Ii

Ligging

In de populaire badplaats Playa del Inglés, ca. 200 m van het langzaam in zee aflopende zandstrand. Verschillende winkels en uitgaansgelegenheden, restaurants, bars en winkels liggen op loopafstand.

Faciliteiten

Goed onderhouden klein bungalowcomplex met tropische tuin. Een zwembad met een prachtig zonneterras, ligstoelen, parasols en poolbar nodigen uit tot verpozen. Lobby met receptie, wifi en bar. Spaanse categorie: 2 sterren, 25 wooneenheden. 2 verdiepingen.

Verblijfstype

• Bungalow type C in maisonnette-stijl. De woonkamer (5 pers.) ligt op het onderste verdieping, huurkluis, wifi, tv, goed uitgeruste kitchenette. Douche, toilet, terras en 2 aparte slaapkamers. Bad, toilet en balkon op de bovenverdieping. Max. 5 volw.

Eten & Drinken

• Ook als logies te boeken

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder