Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Las Arenas

Hotelfaciliteiten

Het aparthotel werd in 1967 gebouwd. Een kapper staat de gasten ter beschikking. Wifi (gratis) biedt de reizigers toegang tot het internet.

Kamers

De kamers bieden een woonkamer en een badkamer. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon waar de gasten zich kunnen ontspannen. Er is ook standaard een kitchenette met een koelkast en een magnetron. Voor verder comfort zorgt wifi. In de badkamers staat een telefoon ter beschikking.

Sport/entertainment

Zowel via het hotel als externe aanbieders zijn er vele sport- en reactieopties. Het verblijf beschikt over een buitenbad. Voor de vrije uurtjes biedt het aparthotel naast tennis eveneens biljart tegen betaling aan. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7.8
Erg goed
108 beoordelingen
Hotel
7.7
Ligging
9.2
Strand
9.3
Kamer
7.3
Eten
6.6
Zwembad
8.2
Service
7.9
Sport
7.0
Gezinsvriendelijk
6.2
Wellness
4.7
Activiteiten
7.2