Vanaf
Kies je vertrekdatum en stel je perfecte vakantie samen
Over deze accommodatie

Los Caribes Ii

Individualisten letten op! Het kleine en moderne appartementencomplex op een toplocatie biedt u ideale omstandigheden voor een zonnige vakantie.

Ligging

Ideaal in de tweede rij, ca. 100 m van de promenade en ca. 400 m van het zandstrand (bereikbaar via een trap). De winkels en uitgaanscentra "Kasbah" en "Metro" zijn ca. 200 m.

Faciliteiten

Klein appartementencomplex voor volwassenen van 18 jaar en ouder met een klein zwembad, zonneterras, ligstoelen en parasols. Dakterras met prachtig zeezicht en ligstoelen. Landcategorie: 2 sterren, 15 wooneenheden, 3 verdiepingen. De sleutels worden ter plaatse overhandigd door de huisbeheerder.

Verblijfstype

• Studio (ST, ca. 35 m²), woon-/slaapkamer, wifi, tv, kitchenette, huurkluis. Douche/toilet, haardroger. Balkon/terras. Max. 2V, te boeken voor alleengebruik (STE)

Eten & Drinken

• Te boeken voor zelfvoorziening.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat in alle landen tot nader order officiële coronavoorschriften van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook dienstbeperkingen in hotelfaciliteiten zoals bijvoorbeeld restaurants, wellness-, zwembad- en sportruimten, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële vereisten op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de actuele ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de mondiale omstandigheden die door COVID-19 zijn veroorzaakt. Samen met onze contractuele partners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder