Vanaf
Kies je vertrekdatum en stel je perfecte vakantie samen
Over deze accommodatie

Los Mariachis

Ligging

Dit appartementencomplex ligt in de nabijheid van het strand, centraal in Playa del Inglés.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten kunnen gebruikmaken van de parkeerterreinen van het verblijf.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Er zijn aparte slaapkamers. In een kluis kunnen waardevolle bezittingen kunnen tegen betaling worden opgeborgen. Ook zijn een koelkast en een fornuis aanwezig. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon en een televisie.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het complex ter beschikking. Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Op het zonneterras staan comfortabele ligstoelen en schaduwrijke parasols klaar voor gebruik. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
6.5
Netjes
10 beoordelingen
Hotel
7.1
Ligging
8.9
Kamer
7.1
Eten
5.5
Service
6.8
Sport
5.9
Zwembad
7.5
Strand
8.6
Gezinsvriendelijk
1.0