Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Los Mariachis

Hotelfaciliteiten

Voor de gasten staan een ontvangsthal en een receptie klaar. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Er worden kamers met een woonkamer, een keuken en een badkamer aangeboden. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon waar de gasten zich kunnen ontspannen. Separate slaapkamers zijn te boeken. Op de kamers vinden de gasten een koelkast, een telefoon, een televisie en een kluisje.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. Het hotel beschikt over tal van recreatieve voorzieningen, waaronder een zwembad en een buitenbad. Ter ontspanning staan ligstoelen klaar onder de parasols op het zonneterras. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder