Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Los Mariachis

Ligging

Deze woning ligt op een bevoorrechte locatie, op slechts een steenworp afstand van de boulevard. Het strand kan worden bereikt in slechts een paar minuten via een trap. Op ongeveer 300 meter bevindt zich het winkel- en entertainmentcentrum 'La Sandia' en de 'Cita' ligt op ongeveer 500 meter afstand en het populaire winkel- en entertainmentcentrum Yumbo ligt op ongeveer 1 km afstand.

Faciliteiten

Het appartementencomplex werd volledig gerenoveerd in het voorjaar van 2016 en heeft 20 eenheden verdeeld over 4 verdiepingen, receptie (enkele uren per dag bezet). De sleutels worden overhandigd door de beheerder. Ook met beveiligingscode mogelijk (afhankelijk van aankomsttijd). Bovendien, dan Wi-Fi inbegrepen bij het zwembad. Op het terrein is er een zwembad en een zonneterras met ligstoelen.

Accommodatie

Appartementen
De appartementen zijn comfortabel en vriendelijk en hebben een gecombineerde woon-/slaapkamer met slaapgelegenheid voor de 3e persoon, 1 aparte slaapkamer, kitchenette, koelkast, kluisje tegen betaling, gratis satelliet-tv, douche/toilet en een gemeubileerd balkon of terras.

Verzorging

Alleen overnachting
Zonder maaltijden.
Overnachting met ontbijt of halfpension
Ontbijt en diner worden geserveerd in buffetvorm in het 'Aparthotel Principado' op ongeveer 300 meter afstand.,. Sluiting van de Principado van 1.6.20-14.7.20 inclusief (laatste ontbijt op 31.5.20 en eerste diner op 15.7.20 ).

Sport tegen betaling

Diverse watersporten op het strand door lokale aanbieders.

Hotelservice

Schoonmaak 5 keer per week (exclusief keuken), 1 x linnen en handdoeken 2 x per week.
Een fles water staat klaar bij aankomst.

Opmerking

Sleuteloverdracht buiten de openingstijden van de receptie vindt plaats met een beveiligingscode voor het sleutelkastje bij de ingang van het systeem:
Schuif de afdekking naar beneden die de weergave van de nummercombinatie bedekt. Druk links op de ontgrendelknop en klap tegelijkertijd de deur naar beneden om deze te openen.
U ontvangt de code met uw reisdocumenten.
####
Het hotel is niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.
Kamers voor gehandicapten zijn niet beschikbaar.,.,,

,
Openbaar parkeren is gratis beschikbaar.
AVD. Estados Unidos 14
35100 Playa del Ingles
Geen huisdieren toegestaan.
schauinsland-reisen touroperator categorie: 3 zonnen vanwege volledige renovatie.

Im Katalog "Kanaren" Sommer 2019 auf Seite 31.
Im Katalog "Kanaren" Winter 2019/20 auf Seite 31.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder