Vanaf
Kies je vertrekdatum en stel je perfecte vakantie samen
Over deze accommodatie

Sandra

Welkom op uw vakantie! Spaanse gastvrijheid is hier erg belangrijk. Geniet van de voordelen van een klein, verzorgd vakantiehotel op een ideale locatie voor een ongestoorde strandvakantie.

Ligging

Ideaal in de 2e strandrij. De waterkant is op ca. 100 m afstand en tot het kilometerlange zandstrand, dat uitkomt op Maspalomas, is het ca. 600 m.

Faciliteiten

Familie gerund, klein appartementencomplex met veel vaste gasten, zwembad, zon/zitterras, ligstoelen en parasols (inclusief matrassen). Receptie (specifieke tijden bezet), wifi. Landcategorie: 2 sterren, 15 accommodaties, 3 verdiepingen.

Verblijfstype

• Appartement type B (APB, ca. 34 m²), woonkamer, slaapbank, ap. slaapkamer, kitchenette, huurkluis, wifi, tv (tegen betaling). Bad/toilet. Balkon/terras. Max. 3V, te boeken voor alleengebruik. (APE)

Eten & Drinken

• Alleen op basis van logies te boeken

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat in alle landen tot nader order officiële coronavoorschriften van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook dienstbeperkingen in hotelfaciliteiten zoals bijvoorbeeld restaurants, wellness-, zwembad- en sportruimten, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële vereisten op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de actuele ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de mondiale omstandigheden die door COVID-19 zijn veroorzaakt. Samen met onze contractuele partners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.2
Heerlijk
9 beoordelingen
Hotel
8.5
Ligging
8.9
Strand
9.2
Kamer
8.2
Zwembad
7.7
Service
8.3
Eten
7.1
Sport
7.2
Gezinsvriendelijk
6.4
Activiteiten
10.0
Wellness
6.7