Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Altair

Ligging

Dit verblijf heet de gasten in Puerto Rico welkom.

Hotelfaciliteiten

De gasten van het verblijf kunnen rekenen op diverse faciliteiten en diensten die voor een aangenaam verblijf zorgen. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

In het verblijf kunnen beschikken over comfortabele accommodaties met vele faciliteiten.

Sport/entertainment

Een prettig evenwicht tussen sport en ontspanning vinden de gasten tijdens het zwemmen in het binnenzwembad. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8
Heerlijk
2 beoordelingen
Hotel
10.0
Ligging
8.9
Strand
8.4
Kamer
9.4
Service
8.9
Zwembad
6.7
Sport
5.0
Gezinsvriendelijk
5.0