Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Altair

Hotelfaciliteiten

De gasten van het verblijf staat een reeks aan diverse faciliteiten en diensten ter beschikking, die voor een aangenaam verblijf zorgen. Er is een lift voorhanden waarmee de meeste etages bereikbaar zijn. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

In het verblijf kunnen beschikken over comfortabele wooneenheden met vele faciliteiten.

Sport/entertainment

Het verblijf biedt een binnenbad. Op het terras is het heerlijk vertoeven. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8
Heerlijk
2 beoordelingen
Hotel
10.0
Ligging
8.9
Strand
8.4
Kamer
9.4
Service
8.9
Zwembad
6.7
Sport
5.0
Gezinsvriendelijk
5.0