Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Boston

Ligging

De bungalows liggen op een fantastische locatie in Puerto Rico. Naar het strand loopt u in 15 minuten en ook het winkelcentrum is op loopafstand van het complex. U kant banken, artsen, allerlei winkels, bars, pubs en disco's bereiken, zonder dat u een auto of openbaar vervoer nodig heeft. De bungalows zijn ideaal voor een wat jonger publiek, doordat ze dicht bij het plaatselijke nachtleven van Puerto Rico liggen.

Hotelfaciliteiten

Het bungalowcomplex beschikt over 21 tweepersoons. In het verblijf is Wi-Fi verkrijgbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

Kamers

De meeste kamers beschikken standaard over een terras. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Faciliteiten als een koelkast, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat veraangenamen het verblijf. Een wasmachine is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een internettoegang, een telefoon en een televisie ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het complex ter beschikking. Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Uitnodigende ligstoelen en schaduwrijke parasols staan klaar op het terras. Een wellnessgedeelte met een zonnebank is in het verblijf aanwezig. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder