Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Miami

Hotelfaciliteiten

Het verblijf beschikt over verschillende faciliteiten voor een comfortabel en ontspannend verblijf, waaronder een kluis, een bar en een wasservice. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. Het is mogelijk om inkopen te doen in een supermarkt en andere winkels. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

De kamers bieden een woonkamer en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Een slaapbank zorgt voor een aangename nachtrust in de kamers. Er zijn gescheiden slaapkamers aanwezig. Tot een van de faciliteiten op alle kamers hoort een kitchenette, een magnetron, een telefoon en een televisie. Comfort in de badkamer biedt een douche.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. De reizigers kunnen ook gebruiken maken van een zwembad en een buitenbad. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
8.1
Heerlijk
5 beoordelingen
Interieur
7.3
Prijs/kwaliteit
8.4
Hoeveelheid ruimte
8.0
Ligging
8.4