Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Parque Raquel

Algemeen

Algemene beschrijving:
Het strandhotel Parque Raquel ligt ongeveer 300 m van het zandstrand Puerto Rico. Op het strand staan ligstoelen en parasols tegen betaling gereed. De stad Puerto Rico ligt op ongeveer 50 m afstand. In de omgeving van het hotel bereikt u verschillene bars en restaurants (50 m), een supermarkt (50 m), diverse winkels (50 m) en een disco (50 m). De luchthaven (LPA) is ongeveer 48 km van het hotel vandaan.
Faciliteiten:
Dit hotel heeft 2 sterren.
Zwembad:
In het buitenbereik van het complex vindt u 2 zoetwaterzwembaden met een apart kinderbad. Hier zijn ligstoelen gratis beschikbaar.
Sport/Activiteiten:
Op ongeveer 300 m afstand worden verschillende watersporten aangeboden (deels door lokale aanbieders en tegen betaling). De omgeving van Parque Raquel is daarnaast geschikt voor golfers. Een golfbaan bevindt zich op 2 km van het hotel.
Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen.
Standaard Bungalow:
Uitgerust met 2 eenpersoonsbedden, kluisje (tegen betaling), sat-tv (tegen betaling). Badkamer met bad of douche.
Standaard Bungalow (balkon of terras, 2 slaapkamers):
Voorzien van 2 eenpersoonsbedden, kluisje (tegen betaling), sat-tv (tegen betaling). Badkamer met bad of douche.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder