Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Puerto Rubicon

Algemeen

Algemene beschrijving:
Dit strandhotel is gelegen ca. 1 km van het strand Playa Dorada. De stad Playa Blanca ligt op ongeveer 1 km afstand. In de omgeving van het Puerto Rubicon Villas vindt u verschillene bars en restaurants (100 m), een supermarkt (600 m), diverse winkels (1 km) en een disco (1 km). De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Parque Timanfaya (ca. 18 km), Jameos Playa (ca. 46 km) en Cesar Manrique Foundation (ca. 27 km). Een autoverhuur service, een taxistandplaats (ca. 300 m) evenals een bushalte (ca. 500 m) zorgen voor mobiliteit op vakantie. Voor medische zorg in geval van nood vindt u een ziekenhuis na ongeveer 26 km. De luchthaven (ACE) is ongeveer 37 km van het hotel vandaan.
Faciliteiten:
Dit twee verdiepingen tellende 3-sterren hotel beschikt over in totaal 50 kamers. Bovendien beschikt het hotel over een receptie (check in vanaf 14:00 uur, uitchecken tot 10:00 uur), een kluisje (gratis) evenals een parkeerplaats (gratis). De hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van Wifi.
Sport/Activiteiten:
Een golfbaan bevindt zich op 26 km van het hotel. Fietsverhuur.
Aanvullende informatie:
Het hotelpersoneel spreekt Duits, Engels en Spaans.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder