Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

La Laguneta

Algemeen

Algemene beschrijving:
Op ongeveer 500 m afstand van het strand PLAYA GRANDE ligt het strandhotel La Laguneta. De stad Arrecife ligt op ongeveer 28 km afstand. Winkels liggen op ongeveer 1 km van het hotel, een supermarkt is na ongeveer 500 m bereikbaar. In de omgeving van het hotel bereikt u verschillene bars en restaurants (50 m) en een disco (200 m). Andere uitgaansmogelijkheden zoals een bioscoop en een theater bevinden zich op ongeveer 30 km afstand. De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Ocean Lava Aquatick (ca. 18 km), Rancho Texas (ca. 1 km) en Bowiling Center Deiland (ca. 15 km). Een taxistandplaats en een bushalte op ongeveer 100 m afstand zorgt voor mobiliteit op vakantie. Voor medische zorg in geval van nood vindt u een ziekenhuis na ongeveer 18 km. De luchthaven (ACE) is ongeveer 10 km van het hotel vandaan.
Faciliteiten:
Dit twee verdiepingen tellende hotel bestaat uit een hoofdgebouw en 2 bijgebouwen en beschikt over in totaal 23 kamers. Verder vindt u in het hotel een receptie (check in vanaf 14:00 uur, uitchecken tot 12:00 uur).
Sport/Activiteiten:
Sport- en entertainment aanbiedingen: tennis (mogelijk tegen betaling, ongeveer 1 km verwijderd). Op ongeveer 28 km afstand worden verschillende watersporten aangeboden (deels door lokale aanbieders en tegen betaling). De omgeving van La Laguneta is daarnaast geschikt voor golfers. Een golfbaan ligt op 1 km van het hotel. Wellness: solarium eventueel tegen betaling.
Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Engels en Spaans. Geaccepteerde betalingsmiddelen: Euro/MasterCard, American Express en Visa.
Standaard Appartement (balkon of terras):
Uitgerust met babybedje (gratis), balkon of terras, waterverhitter (mogelijk tegen betaling), kluisje (tegen betaling), sat-tv. Badkamer met bad of douche.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder