Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Diamond Sunset Harbour Club

Ligging

Deze club ligt in een ideale omgeving voor ouders met kinderen en bevindt zich direct in het centrum van Costa Adeje.

Hotelfaciliteiten

Het aanbod van het verblijf met verschillende faciliteiten en diensten zorgt ervoor dat vakantiegangers en zakenreizigers hier een aangename tijd kunnen doorbrengen. Een businesscenter is beschikbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

Kamers

Diverse voorzieningen in de comfortabele cabines zorgen voor meer comfort tijdens de vakantie in het hotel. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder