Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Diamond Sunset Harbour Club

Hotelfaciliteiten

De club biedt een reeks aan faciliteiten en diensten voor gasten, die privé of voor zaken op reis zijn. Tot de faciliteiten behoort een businesscenter. Bovendien is er een tuin.

Kamers

In het verblijf kunnen beschikken over comfortabele wooneenheden met vele faciliteiten. Er worden kamers met een badkamer aangeboden. Een balkon behoort tot de basisuitrusting van de meeste kamers. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder