Vakantie Playa de las Américas

Playa de las Américas lijkt wel ontworpen voor vakantiegangers! Een kilometerslange promenade, Playa del Camisón met zand uit de Sahara en de Veronica Strip verwelkomen je in dé plaats van Tenerife. Van de zon krijg je hier sowieso niet genoeg, want in deze zuidelijke badplaats heerst het zonnigste klimaat van Tenerife. Op zoek naar de typisch toeristische sfeer? Dan is Playa de las Américas waar je moet zijn!

Sfeervol Playa de las Américas

Net als de vele andere toeristen strijk je neer op het fraaie zandstrand van Playa de las Américas. Overdag flaneer je over de sfeervolle promenade, en duik je hier en daar de boetiekjes in voor de leukste souvenirtjes. Uitgebreider shoppen? Dan ga je naar winkelcentrum Centro Comercial Safari. Hier schittert ’s avonds het waterballet van de fontein La Arona. Honger gekregen? Proef een goede paella en papas arrugadas in een van de restaurantjes in de Siam Mall, en doe jezelf te goed aan een typische bananenlikeur.

Bruisende nachten

Playa de las Américas is in het hoogseizoen een paradijs voor jongeren. De Veronica strip en de Patch zijn goed gevuld met bruisende (Nederlandse( cafés en grote discotheken, en er heerst een gezellige drukte. Spaanse dansgroepen en live bands nemen Playa de las Américas over in de late uurtjes. Een gokje wagen? Zoek de spanning op in een van de twee Spaanse casino‘s! Na een gezellige avond wacht je accommodatie op je voor een goede nachtrust.

Onze SUNtips:

  • Bezoek het voormalig vissersdorpje Los Cristianos en vertrek met de boot naar buureiland La Palma en La Gomera. Grote kans dat je onderweg dolfijnen spot!
  • Ga op excursie naar de 3.718 metershoge slapende vulkaan, de Teide.
  • Bewonder mooie bergdorpjes en imposante rotsformaties tijdens een jeepsafari.

Kun je niet wachten om naar het bruisende Playa de las Américas te gaan?

Vind je ideale vakantie naar Playa de las Americas