Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Sun Holidays

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Puerto de la Cruz.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift en een receptie beschikt over 26. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis, een tv-ruimte en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het hotel is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een televisie, een kluis en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer vinden de gasten een douche.

Sport/entertainment

Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: Visa, AMEXCO en MasterCard.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7.8
Erg goed
3 beoordelingen
Hotel
8.3
Ligging
9.2
Strand
8.9
Kamer
7.5
Eten
10.0
Zwembad
2.9
Service
9.2