Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Oasis

Ligging

Dit aparthotel heet de gasten in Tigaki welkom.

Hotelfaciliteiten

De gasten van het hotel kunnen van een kluis en een tv-ruimte gebruikmaken.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. De uitrusting van de kamers bestaat uit een kitchenette, een koelkast en een kluis. De badkamers beschikken over een douche en een bad.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. In het zwembadencomplex met buitenbaden vinden de gasten vrolijke verfrissing. Bovendien is er een speciale zone voor kinderen aanwezig. Er is ook een (snack-) bar bij het zwembad. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Daarnaast stelt het aparthotel snacks beschikbaar.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7
Goed
13 beoordelingen
Hotel
6.7
Ligging
7.5
Kamer
6.2
Eten
7.0
Zwembad
7.2
Service
6.3
Sport
6.2
Gezinsvriendelijk
7.1
Strand
8.6