Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Oasis

Hotelfaciliteiten

Een kluis, een koffiehuis, een bar en een tv-ruimte staan de reizigers van het aparthotel ter beschikking.

Kamers

De kamers bieden airconditioning en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Tot een van de faciliteiten op alle kamers hoort een kitchenette, een koelkast en een kluisje. De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het hotel af. Het verblijf beschikt over een buitenbad en een kinderbad. Er is bovendien een (snack-)bar aan het zwembad. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Daarnaast stelt het aparthotel snacks ter beschikking.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7
Goed
13 beoordelingen
Hotel
6.7
Ligging
7.5
Kamer
6.2
Eten
7.0
Zwembad
7.2
Service
6.3
Sport
6.2
Gezinsvriendelijk
7.1
Strand
8.6