Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Billys Studios

Hotelfaciliteiten

Tot de voorzieningen horen een kluis, een restaurant, een koffiehuis en een bar.

Kamers

In het hotel staan kamers met airconditioning, een keuken en een badkamer ter beschikking. De kamers bieden een koelkast, een thee-/koffiezetapparaat en een kluisje. Tot de inrichting van de badkamers behoort een douche.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. Een zwembad en een kinderbad staan de gasten in hun vrije tijd ter beschikking. Het bubbelbad in het zwembadgedeelte garandeert rust en ontspanning. Er is bovendien een (snack-)bar aan het zwembad. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder