Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Plataran Ubud

Welkom in een oase van rust in Ubud. Het hotel is zeer centraal gelegen te midden van diverse shops en restaurants. Eenmaal binnen merk je niets meer van de hectiek van buiten. Vanuit de infinity zwembaden in het hotel heb je een prachtig uitzicht over de weelderig groene rijstvelden. Of volg een yogales met op de achtergrond een fantastisch panorama. Hier word je helemaal zen!

Verzorging

logies en ontbijt

Goed om te weten

Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften. en Je kunt dagelijks gratis deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals yoga en ochtendwandelingen door de rijstvelden.

Ligging

in centrum en in levendige omgeving

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte en gratis WiFi op de kamer

Overige informatie

officiële classificatie: 4 sterren en onze classificatie: 4 sterren

Restaurants/Bars

2 restaurants en bar

USP's

In het hart van Ubud, Omgeven door de rijstvelden, Met twee overloopzwembaden, Yogales in groene omgeving, Shops om de hoek en Restaurant met geweldige "view"

Zwembaden

2 buitenbaden

Wellness - Tegen betaling

massage en spa

Sport & Activiteiten

fitnessfaciliteiten en yoga

Sport & Activiteiten - Tegen betaling

fietsverhuur

Entertainment

overdag een activiteitenprogramma

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder