Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Anglo Americano

Ligging

Het moderne cityhotel bevindt zich in het centrum van Rome. Openbaar vervoer ligt op 100 m afstand.

Hotelfaciliteiten

In 1850 werd het hotel gebouwd. De gasten zijn van harte welkom in het verblijf met 121 kamers. De afzonderlijke etages zijn zonder problemen met de lift of via de trap toegankelijk. Tot een van de faciliteiten hoort een kluis. Wifi biedt de reizigers toegang tot het internet. Het hotel beschikt over een restaurant, een eetzaal en een bar. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoort een tv-ruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Andere service-opties zijn: een oppasservice, roomservice en een wasservice.

Kamers

De kamers bieden airconditioning, centrale verwarming en een badkamer. Er zijn gescheiden slaapkamers aanwezig. Bovendien zijn een kluisje en een minibar beschikbaar. Faciliteiten als een koelkast en een koelkastje veraangenamen het verblijf. Een internettoegang, een telefoon en een televisie ronden het voorzieningenaanbod af. Een douche en een bad behoren tot de inrichting van de badkamers. Een van de faciliteiten is ook een haardroger. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan overnachting met ontbijt worden geboekt. Optioneel kan ook ontbijt worden gekozen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder