Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Giubileo

General

Eenvoudig hotel, vanaf het (ontbijt)terras heeft u een fraai uitzicht over Rome. Het hotel bestaat uit 2 gebouwen op de 1e en 2e verdieping bevinden zich de standaard kamers en dependence kamers op de 4e en 5e verdieping.

Ligging

zeer centraal aan de Via Carlo Alberto, tegenover de basiliek van Santa Maria Maggiore, vlakbij station Termini.

Faciliteiten

receptie, lounge met tv en gratis WiFi. Geen lift. Ontbijtbuffet.

Kamers

eenvoudig maar netjes ingericht met douche, toilet, haardroger, telefoon, gratis WiFi, LCD-tv, koelkastje, kluisje en airconditioning. Er zijn ook kamers in de goedkopere dependance (kleinere kamers, type Gaudi op de 4e en 5e verdieping) wel met dezelfde faciliteiten.

Verzorging

Inclusief ontbijtbuffet.

Parkeren

openbare parkeergarage op ca. 500 m (ca. € 25,- p.d.)

Metro

Vittorio

Bijzonderheden

Toeristenbelasting ca. € 3,- tot € 4,- p.p.p.n. indien u verblijft in een 1-,2-, of 3 sterrenaccommodatie en ca. € 6,- tot € 7,- p.p.p.n., indien u verblijft in een 4,- of 5-sterrenaccommodatie .Deze belasting is niet inbegrepen in de hotelprijzen en dient ter plaatse te worden voldaan

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
7.2
Goed
71 beoordelingen
Hygiëne
4.5
Eten
6.1
Kamers
6.9
Prijs/kwaliteit
7.5
Bediening
7.9
Ligging
8.5