Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Locanda Silva

General

Locanda Silva is een eenvoudig doch goed, door familie gerund, hotel en zeker meer dan één ster waard. Het hotel bevindt zich in een historisch pand niet ver van het San Marco plein. Door de gastvrijheid van de familie zal het u aan niets ontbreken voor een fijn verblijf in deze stad.

Ligging

zeer centraal, ca. 450 m van de Rialtobrug en 350 m van het San Marco plein.

Faciliteiten

receptie met kleine lobby en ontbijtruimte. Italiaans ontbijt.

Kamers

doelmatig ingericht met telefoon, airconditioning en douche met toilet.

Verzorging

Op basis van logies en ontbijt.

Parkeren

Metro

Bijzonderheden

het hotel is van 1 december 2017 - 31 januari 2018 gesloten.
Toeristenbelasting ca. € 2,- tot € 3,- p.p.p.n indien u verblijft in een 1/2-sterrenaccommodatie, € 3,- tot € 4,- p.p.p.n in een 3-sterrenaccommodatie, € 4,- tot € 5,- p.p.p.n in een 4-sterrenaccommodatie en € 5,- tot € 7,- p.p.p.n. in een € 5-sterrenaccommodatie. Deze belasting is niet inbegrepen in de hotelprijzen en dient ter plaatse te worden voldaan

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
9.2
Geweldig
1 beoordelingen
Kamers
9.0
Prijs/kwaliteit
10.0
Bediening
9.0
Ligging
9.0