Vakantie Lloret de Mar

Lloret de Mar is een verzamelpunt voor jonge mensen en voor iedereen die van gezellige drukte houdt. De vele (Hollandse) bars, dancings en discotheken bieden vertier tot in de late uurtjes. Je kunt heerlijk over de sfeervolle palmenboulevard of door de vele winkelstraten en steegjes van het centrum van Lloret de Mar flaneren. Lloret beschikt over twee prachtige stranden; één in het centrum en de ander in de toeristenwijk Fenals.

Vertier tot in de late uurtjes

In Lloret de Mar vind je clubs, iconische discotheken, tientallen bars en veel casinos die tot in de vroege uurtjes open zijn. Je feest de hele nacht door samen met Nederlanders en andere Europeanen. Het is één van de meest toeristische badplaatsen van de Costa Brava, maar kleinschaliger dan bijvoorbeeld de zuidelijker gelegen plaatsen Benidorm of Torremolinos. In het hoogseizoen vinden voornamelijk jongeren hun weg naar Lloret; zij lichten s avonds hun voetjes van de vloer en slapen overdag hun roes uit op het strand, terwijl in het laagseizoen vooral stellen en echtparen naar deze badplaats vertrekken. Het is hier dan aanzienlijk rustiger, wat meteen een geheel andere sfeer met zich meebrengt. Voor elk gezelschap is er wel een passend hotel of accommodatie te vinden in Lloret de Mar.

Ola, goudgele stranden!

Het zand ligt in Lloret maar liefst verspreid over vijf stranden waarvan sommigen worden omringd door de palmenpromede Passeig del Mar en daarmee oude dorpskern afscheiden. Playa de Lloret is met een lengte van een kilometer en een breedte van 40 meter het hoofdstrand, en ligt nabij het centrum. Aan ruimte geen gebrek, aan gezellige drukte ook niet! De goudgele stranden van Fenals liggen beschut, uit de wind en het water is kalm. Minder jeugd, meer families! Lloret de Mar is in ieder geval the place to be als je op zoek bent naar een vakantie die bol staat van zon, zee en strand. Ben je op zoek naar cultuur? Ga dan op pad in de regio, en breng bijvoorbeeld een bezoek aan bruisend Barcelona op slechts een uurtje rijafstand!

Onze SUNtips

  • Stap in Lloret op de trein en bezoek alle prachtige plaatsen die langs de kust zijn gelegen
  • Bezoek de weekmarkt in Lloret en waan je tussen de lokale producten en specialiteiten
  • Ervaar de vreedzaamheid achter de prachtige kleuren van de Sant Romà Parish kerk

Vind je ideale vakantie naar Lloret de Mar