Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Land S End Boutique Hotel

Op een bijzondere plek in Sliema vind je dit moderne hotel. Wat het hotel zo bijzonder maakt is het uitzicht op de hoofdstad van Malta. Je ziet de koepel van de bekende basiliek boven de gebouwen uit torenen. Het hotel ligt dus op een centrale plek, maar je geniet er wel van de rust net buiten de hoofdstad. Op de 11e verdieping is een zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen. 's Avonds drink je nog een drankje in de bar terwijl je geniet van de zonsondergang.

Verzorging

logies en ontbijt en ontbijtbuffet

Goed om te weten

Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit.

Niet Inbegrepen - Verplicht

toeristenbelasting

Ligging

centrum Valletta op ca. 300 m, centrum Valletta op ca. 6 km en luchthaven Malta op ca. 11 km

Faciliteiten

gratis wifi in openbare ruimte en receptie (24 uur)

Faciliteiten - Tegen betaling

roomservice

Overige informatie

officiële classificatie: 4 sterren en onze classificatie: 4 sterren

Restaurants/Bars

à-la-carterestaurant: Hammett's Monastik (Internationaal en lokale keuken) en bar

USP's

Super centrale ligging, Moderne, frisse inrichting, Zwembad op de 11e verdieping, Genieten van de zonsondergang, Ontdek veelzijdig Malta en Neem de ferry naar Valletta

Zwembaden

badhanddoeken en binnenbad

Wellness

sauna

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder