All Inclusive Rhodos

All Inclusive vakantie Rhodos

Rhodos is al jaren een ontzettend geliefde vakantiebestemming onder de Nederlanders. Dat is niet gek, want er is zoveel om van te genieten: godentempels, authentieke steden en dorpen, uitgestrekte stranden en een heerlijke keuken. De eeuwenoude mythes over het eiland geven het een bijzondere charme. Het is dan ook niet moeilijk verliefd te worden op Rhodos. En het meest genieten van Rhodos, doe je met een All Inclusive vakantie.

  • De lekkerste Griekse gerechten, zo op je bordje.
  • Alle tijd om te genieten van de zon en mythes uit te pluizen.
  • Geniet op Rhodos van unieke attracties, zoals de vlindervallei.
  • Ontdek sfeervolle badplaatsen en authentieke dorpen.

 

Waarom een All Inclusive Rhodos

Je onderdompelen in de eeuwen oude mythes, alle sfeervolle plaatsjes bezoeken, testen welke van de talloze stranden het fijnst is… Er is nogal wat te doen op Rhodos en dat kost tijd! Die tijd wil je niet kwijt zijn aan bedenken waar je de boodschappen moet doen, wat je wilt eten, of het zelfs klaarmaken. Hoewel het ook leuk is om elke avond een nieuw restaurant te vinden, kan het veel tijd kosten.

Met een All Inclusive arrangement  hoef je je daar geen zorgen over te maken. De lekkerste Griekse gerechten worden gewoon voor je geserveerd bij het hotel. Zo kun je overheerlijk genieten en houd je ook de meeste tijd over voor vakantie activiteiten die er voor jou toe doen. Daarnaast zijn All Inclusive hotels ook de best verzorgde hotels als het gaat om faciliteiten voor het hele gezin. Sport of wellness faciliteiten, grote zwembaden, vermaak voor de kids: je vindt het bij een All Inclusive hotel.

Ten slotte heeft een All In arrangement nog een voordeel. Omdat het eten en drinken voor de gehele vakantie al inbegrepen is in de prijs, heb je van tevoren al beter inzicht in wat de vakantie uiteindelijk zal kosten. Onder de streep is een All Inclusive vaak voordeliger dan een ‘normale’ vakantie. Boek daarom je vakantie naar Rhodos All Inclusive.

Word verliefd op Rhodos

Authentieke dorpjes zoals Lindos en Platánia charmeren, badplaatsen als Faliraki en Ixia veroveren je hart met hun stranden en Rhodos-stad lijkt op één groot kasteel met het sprookjesachtige aanzicht. Het is hierdoor niet moeilijk verliefd te worden op Rhodos en er is ontzettend veel te bewonderen.

Denk aan het imposante Grootmeesterspaleis (ook wel Kastello genoemd). Het is een van de mooiste bewaarde bouwwerken uit de middeleeuwen en doet dienst als museum. Met een wandeling door het natuurgebied van Epta Piges ervaar je de romantiek, terwijl je stapt door een koele, bosrijke omgeving. Om uiteindelijk uit te komen bij de 7 bronnen, waar je een heerlijke rust ervaart. En zo zijn er nog veel meer dingen om te ontdekken, zoals oude opgravingen, talloze stranden, dorpen en wandelroutes. Ook met de kinderen is hier genoeg te beleven!

Kindvriendelijke All Inclusive Rhodos

Naar Rhodos vertrekken ieder jaar veel gezinnen. Hotels zijn hierop afgestemd en er is dan ook een groot aanbod aan All Inclusive familiehotels. Kinderen kunnen hier genieten van uitgebreide speelmogelijkheden, animatie, kidsclubs en zwembaden met glijbanen. Uiteraard is er ook voor de ouders meer dan genoeg te doen.

Op veel van de stranden van Rhodos wappert, met trots, de blauwe vlag. Een blauwe vlag betekent dat de stranden schoon en veilig zijn voor kinderen. Je kunt ze er met een gerust hart mee naartoe nemen en hun gang laten gaan.

Op Rhodos maak je de leukste uitstapjes met de kinderen. In de vlindervallei van Rhodos vliegen van juni tot september talloze vlinders rond, die gelokt worden door de hars van de thoraxboom. Het is een prachtig schouwspel voor jong en oud. Pas op dat er geen vlinder op je hoofd gaat zitten, of juist wel!

Voor de ultieme waterpret kun je de kids meenemen naar het waterpark van Faliraki, waar ze naar beneden sjezen van de meest spannende glijbanen. Zelf mag je natuurlijk ook van de glijbaan. Voor de allerkleinste zijn er ook kinderbadjes aanwezig. Pak de koffers maar naar Rhodos!

Vind de beste All Inclusive Rhodos bij SUNtip

Wil jij zoveel mogelijk uit een vakantie naar Rhodos halen? Ga dan voor een All Inclusive Rhodos van SUNtip. Ik zou ‘t doen!

Vind je ideale All Inclusive naar Rhodos