Kleinschalig Griekenland

Kleinschalige vakantie Griekenland

Een unieke en hele leuke manier om Griekenland aan te doen is door middel van en kleinschalige vakantie. Je duikt in de wereld van de echte Griekse cultuur, natuur en gewoontes. In een kleinschalige, kindvriendelijke accommodatie of hotel heeft het personeel alle zorg en aandacht voor jou. Heb je een vraag of verzoek? Ze maken het voor je waar! Lekker relaxen en tot rust komen met het hele gezin is gegarandeerd! Jouw vakantie wordt top in de nopjes verzorgd.
 
  • Ver weg van de massa
  • Mooie, kindvriendelijke vakantie accommodaties
  • Lokale cultuur, natuur en gastvrijheid ervaren
  • Volledig zorgeloos genieten van alles wat Grieks ademt

 

Griekse cultuur en natuur ontdekken op een unieke manier

Met ongeveer zesduizend eilanden is Griekenland rijk aan verschillende culturen, gewoontes en natuur. Die ontdek je het beste tijdens een kleinschalige vakantie, waar je in de wereld van de locals terecht komt. Je vakantie breng je door bij een kleinschalige accommodatie. De eigenaar van het hotel of appartement vertelt jou met veel plezier over de omgeving, waar hij duidelijk trots op is. Je komt op afgelegen, maar prachtige plaatsen, die niet bekend zijn bij de meeste toeristen!

Kleinschalige bestemmingen

Griekenland heeft talloze bestemmingen, waar je tussen de locals kunt genieten van de cultuur, natuur en rust. Het kustplaatsje Agios Nikitas op het eiland Lefkas bijvoorbeeld, is ideaal voor een rustige stranddag. Het dorp zelf is idyllisch en knus. De omgeving bestaat vooral uit rotsen en veel groen. Een veelzijdige bestemming dus! Ben je op zoek naar het échte authentieke Griekse karakter, is Molyvos op Lesbos een aanrader. Het heeft zijn traditionele stijl bewaard en de haven is zeer knus.
 

Heerlijk kleinschalig overnachten in all inclusive accommodaties

Bij een kleinschalige Griekenland vakantie denk je niet meteen aan een All Inclusive verblijf. Maar het is toch mogelijk! Er zijn genoeg kleinschalige appartementencomplexen, hotelletjes of vakantieparkjes waar het All Inclusive concept omarmd wordt. Je geniet er tevens van dezelfde faciliteiten. En de grootste pluspunten? Persoonlijke aandacht, goed onderhouden kamers én rustig.
 

Griekenland: kleinschalige en kindvriendelijke vakantie

Ook met kinderen is het leuk om in de Griekse cultuur te omarmen. Het land is namelijk prachtig, met die vele eilanden. Veel spetterplezier in de zee gegarandeerd! En ook in een kleinschalig complex zijn er zwembaden, kinderspeelgoed en sportfaciliteiten. Een uitstapje vanaf een afgelegen plek naar een pretpark is natuurlijk ook gewoon zo gemaakt.

Kleinschalige vakantie Griekenland? Ik zou ’t doen!

Een kleinschalige vakantie naar Griekenland betekent genieten van cultuur, natuur, rust én gastvrijheid. En dat onder de Griekse zon, aan het strand en in de authentieke dorpjes met blauwwitte accenten. Twijfel dus niet langer en boek jouw kleinschalige Griekenland vakantie bij SUNtip. Ik zou ’t doen!