Kleinschalig Portugal

Kleinschalige vakantie Portugal

Een bijzondere manier om Portugal te beleven is met een kleinschalige vakantie. Even weg van de massa en je onderdompelen in de lokale cultuur en gastvrijheid. In een kleinschalig hotel heeft het personeel namelijk alle aandacht voor je, ze verzorgen je vakantie tot in de puntjes. Dat is nog eens zorgeloos genieten van een prachtige vakantie in Portugal.
 
  • Even weg van de massa
  • Maak kennis met de lokale cultuur en gastvrijheid
  • Je vakantie verzorgd tot in de puntjes
  • Zorgeloos genieten

 

Ontdek het authentieke karakter van Portugal

Portugal is rijk aan cultuur en tradities en die ontdek je het beste tijdens een kleinschalige vakantie. Je verblijft bij een kleinschalige accommodatie, waar het personeel je alles kunnen vertellen over verborgen plekjes, een feest of evenement in een dorpje of stadje in de buurt, wat bij veel toeristen onbekend is. Je kunt dus echt kennismaken met de lokale bevolking en Portugal op een andere manier ontdekken.

Kleinschalige plekjes

Portugal zit boordevol plekjes, waar je kunt genieten tussen de locals en de cultuur eens goed kunt proeven. Het stadje Tavira bijvoorbeeld, schittert dankzij de witte huisjes. De rivier Gilão loopt dwars door het plaatsje en Tavira draagt dan ook de bijnaam: “Venetië van de Algarve”. Lagos is eveneens een charmant stadje, dat zijn authentieke karakter heeft weten te behouden. Je vindt er een mooie afwisseling van stranden en een historisch centrum, met prachtige bezienswaardigheden.
 

Overnachten in goed verzorgde kamers

Verblijf je bij een kleinschalige vakantie, dan weet je dat de eigenaar trots is op zijn accommodatie en het personeel betrokken. Dat betekent dat jij overnacht in een goed verzorgde kamer. Alles wordt goed onderhouden en schoongemaakt. Het zal je aan niets ontbreken.
 

Kleinschalige vakantie Portugal met de kids

Ook voor kinderen is het geweldig om even in de authentieke wereld van Portugal te stappen. Het land spreekt immers enorm tot de verbeelding. Daarnaast hoeft een kleinschalige accommodatie helemaal niet saai te zijn voor de kinderen. Integendeel, ook bij een kleinschalige accommodatie kun je een leuk zwembad en een speelplaats vinden, waar zij zich uitstekend kunnen uitleven. Een leuk uitstapje is zo gemaakt. Breng een bezoek aan het strand, of ga een dag naar een pretpark, het kan natuurlijk allemaal.
 

Kleinschalige vakantie Portugal? Ik zou ’t doen!

Een kleinschalige vakantie naar Portugal betekent genieten van rust, even lekker weg van de massa, je onderdompelen in de lokale cultuur en genieten van gastvrijheid. Twijfel dus niet en boek jouw kleinschalige vakantie naar Portugal. SUNtip, ik zou ’t doen!

Vind je ideale kleinschalige vakantie naar Portugal

Portugal is rijk aan cultuur, tradities en tal van mooie plekjes. Daar geniet je het meest van met een kleinschalige vakantie. Ik zou 't doen!

Nadeche
Portugal specialist