Kleinschalig Spanje

Kleinschalige vakantie Spanje

Een andere manier om Spanje te ontdekken is met een kleinschalige vakantie. Je dompelt jezelf onder in de échte authentieke Spaanse cultuur en gastvrijheid. In een kleinschalig, kindvriendelijk vakantiepark of landhuis heeft de gastheer of -vrouw alle tijd om een leuk praatje te maken. Ze doen er alles aan om jouw vakantie goed te verzorgen. Lekker relaxen en tot rust komen aan het zwembad onder de Spaanse zon zit er dus zeker in! Met een kleinschalige vakantie in Spanje kom je, weg van de massadrukte, volledig tot rust. Quality-time met het gezin gegarandeerd!
 
  • Lekker weg van de massa
  • Prachtige, kindvriendelijke accommodaties
  • Lokale cultuur en gastvrijheid ontdekken
  • Volledig zorgeloos genieten van de Spaanse zon

 

Het authentieke Spanje op een andere manier ontdekken

Spanje is meer dan alleen het massatoerisme in steden zoals Barcelona of Madrid. Het land zit boordevol rijke cultuur en tradities, die je al snel ontdekt als je kiest voor een kleinschalige vakantie in Spanje. Misschien vertelt de aardige gastheer van het kleinschalige vakantiepark je wel waar dat ene prachtige afgelegen strand te vinden is, welk dorpje je bezocht moet hebben voor de lekkerste paella of waar een traditioneel evenement wordt georganiseerd. Je komt voor leuke verrassingen te staan als je het authentieke Spanje gaat ontdekken.

Kleinschalige bestemmingen

Zodra je in Spanje bent, en uit de grote steden rijdt, kom je het ene na het andere authentieke dorpje of stadje tegen. Vaak gelegen in het binnenland, maar ook aan de Spaanse kust en op Ibiza en Mallorca proef je de charme van de Spaanse plaatsjes. Zo vind je in Andalusië, het zuiden van Spanje, het bergdorpje Frigiliana. Het dorp heeft de bijnaam Pueblo Blanco vanwege de witte, karakteristieke huisjes met rode leien daken. Op Mallorca vind je eveneens een authentiek Spaans dorpje: Sóller. De geur van sinaasappelboomgaarden, waar het dorp om bekend staat, geven je een goed gevoel mee. Extra leuk voor de kinderen: met een boemeltreintje kun je dit dorpje bereiken!
 

Prachtig overnachten in goed verzorgde kamers

Als je kiest voor een kleinschalige vakantie in Spanje, krijg je de authenticiteit er gratis bij in de goed verzorgde kamers. De kamers zijn veelal ingericht, zoals het bij lokale Spanjaarden thuis zouden kunnen zijn. Dankzij de kleinschalige complexen en vakantieparken, kom je er volledig tot rust. En de kamers en algemene ruimtes worden continue schoongemaakt, zodat jij onbezorgd kunt genieten.
 

Kleinschalige kindvriendelijke vakantieparken

Voor de kinderen is het geweldig om in Spanje te verblijven. Met de bekende tapas zullen ze smullen van al dat lekkers. Ook een kleinschalig vakantiepark in Spanje leent zich perfect voor de kinderen. De zwembaden zijn rustig, zodat ze zich veilig kunnen uitleven in het water. Je vindt er meestal ook speeltuinen en andere recreatiemogelijkheden. En met een kleinschalige vakantie sta je net zo makkelijk in een leuk water- of pretpark!
 

Kleinschalige vakantie Spanje? Ik zou ’t doen!

Een kleinschalige vakantie naar Spanje betekent authenticiteit proeven, genieten van volledige rust, weg van de massa én toch samen tijd doorbrengen met het gezin. Twijfel dus zeker niet als deze punten hoog op jouw criterialijstje staan. Boek jouw kleinschalige vakantie nu bij SUNtip. Ik zou ’t doen!
 

Vind je ideale kleinschalige vakantie naar Spanje

Met een kleinschalige vakantie dompel je jezelf echt even onder in de cultuur en gastvrijheid van Spanje. Ik zou 't doen!

Simone
Spanje specialist