Vliegen vanaf Münster

Vertrek vanaf Münster

Als je vanaf Münster Osnabrück International Airport (FMO) vliegt, weet je bijna zeker dat je naar een zonnige vakantiebestemming gaat. Je kunt snel en comfortabel vliegen vanaf Münster naar vijftien zonnige bestemmingen in Zuid-Europa. Het is een kleinschalig vliegveld in Duitsland, net over de grens bij Enschede. Grote wachttijden zul je niet hebben op dit vliegveld. Daarom is vliegen vanaf Münster Osnabrück Airport zeer relaxed!
 
  • Slechts 1 uur rijden vanaf Enschede
  • Ruim 15 zonvakantiebestemmingen
  • Korte inchecktijden
  • Voordelig parkeren

 

Vluchten vanaf Münster

Als je in het oosten van Nederland woont, biedt Münster Osnabrück International Airport een mooi alternatief voor bijvoorbeeld Rotterdam Airport of Amsterdam Airport Schiphol. Het vliegveld, net over de grens met Duitsland, biedt verschillende faciliteiten aan. Er wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld mindervalide mensen. Eigen rolstoelen en rollators etc. worden kosteloos door de vliegmaatschappijen vervoerd in het laadruim van het vliegtuig. Mocht je vliegen eng vinden, helpt het grondpersoneel van Münster Osnabrück International Airport je graag om je op je gemak te laten voelen, voordat het vliegtuig vertrekt. Daarnaast is de terminal ook van allerlei gemakken voorzien!

Bestemmingen vanaf Münster: snel naar de zon

Op de luchthaven Münster Osnabrück International Airport vind je enkele horecagelegenheden waar je een lekker bakje koffie kunt drinken met een goed belegd broodje erbij. Tijdens het wachten heb je de mogelijkheid om vliegtuigen te spotten met het panorama-uitzicht!
In de zomermaanden kun je vliegen vanaf Münster naar zonnige vakantiebestemmingen. Je kunt onder andere naar de Canarische Eilanden of naar de vele badplaatsen in Turkije en Griekenland. Waar je ook voor kiest, je bent er snel genoeg! Vliegen vanaf Münster Osnabrück International Airport kan ook naar het mooie Oostenrijk.
 

Bereikbaarheid Münster Osnabrück International Airport

We vertelden al dat de luchthaven op één uur rijden van Enschede ligt. Eenmaal op Münster Osnabrück International Airport aangekomen, wil je natuurlijk wel je auto kunnen parkeren. Dit kan op één van de acht parkeerterrein rondom de terminal. De kosten voor parkeren zijn gemiddeld €39,- per week. Het vliegveld is ook met het openbaar vervoer vanuit Nederland bereikbaar. Vanuit Hengelo kun je de trein pakken richting Bielefeld. De reistijd bedraagt dan een kleine anderhalf uur. In Ibbenbüren stap je uit om de taxi naar het vliegveld te nemen. Maar met de bus verder gaan is ook mogelijk, dan pak je bus S50 en word je voor de terminal afgezet!

Met een gerust hart vliegen vanaf Münster? Ik zou ’t doen!
 

Vind je ideale vakantie vanaf Münster

Voordelig parkeren, korte inchecktijden en vervolgens vliegen naar een fijne vakantiebestemming. Vliegen vanaf Münster Osnabrück International Airport? Ik zou 't doen!

Lauran
Luchthaven specialist