Kindvriendelijke vakantie Griekenland

Gezinsvakantie Griekenland

Griekenland is een uitermate geschikte bestemming voor de kinderen. De zon schijnt de hele dag door, er zijn rustige stranden waar de kinderen lekker kunnen spelen en leuke familiehotels vind je overal. Griekenland staat daarom ook wel bekend als hét land met vele kindvriendelijke aquaparken met glijbanen. En daardoor zijn de mogelijkheden voor een vakantie in Griekenland met kinderen eindeloos. Jouw vakantie is pas geslaagd, als de kinderen veel plezier hebben!
  • Gezinshotels met veel waterplezier en animatie
  • Leuke gezinsuitjes
  • Rustig zeewater met kindvriendelijke stranden
  • Super mooi vakantieweer

 

Griekenland met kinderen

Of je nu kiest om op één van de vele eilanden te verblijven zoals Kreta, of op het vasteland de heuvels ingaat, het hele gezin is van harte welkom in Griekenland! Geniet van de gastvrijheid met een All Inclusive Griekenland of een last minute naar Griekenland. De kinderen zullen alles leuk vinden, omdat de Grieken er alles aan doen om de kids te vermaken. En jou natuurlijk ook!

Leuke uitstapjes met kinderen

Met een vakantie in Griekenland ben je verzekerd van genoeg leuke uitstapjes voor de kinderen. In de hoofdstad Athene bijvoorbeeld is het ook leuk voor de kinderen om de Akropolis te beklimmen. Of ga bijvoorbeeld eilandhoppen met de boot. Kreta is één van de populairste eilanden om met de kinderen naartoe te gaan. Dat komt door de vele waterparken en andere attracties. Er zijn ook genoeg rustige stranden te vinden, zodat je de kinderen niet kwijtraakt. Maar ook op de andere Griekse eilanden zijn er genoeg attracties voor de kids!
 

Kindvriendelijk hotel Griekenland

In Griekenland hebben ze talloze kindvriendelijke hotels. Ze bieden allen oneindig veel vermaak en plezier met zwembaden, glijbanen, speelplaatsen en kidsclubs. En aan de veiligheid en faciliteiten is ook zeker gedacht!
 

Een All Inclusive naar Griekenland? Ik zou ’t doen!

Als je een All Inclusive concept overweegt met de kinderen, kunnen wij dat van harte aanbevelen. Vaak heb je dan onbeperkt toegang tot de aangesloten waterparken bij het hotel. En hoe lekker is het dat de kinderen onbeperkt frietjes, ijsjes en fruit kunnen eten? Ze voelen zich een koning in een prachtig, zonnig waterparadijs. Terwijl de kinderen onder toezicht lekker aan het spelen zijn, kan jij even lekker ontspannen met een cocktail aan het zwembad. Heerlijk!
 

Vind de leukste kindvriendelijke Griekenland vakantie voor jou en de kinderen

 Een vakantie met de kinderen naar Griekenland is altijd een goed idee. Lekker genieten met het gezin en even weg van huis. SUNtip helpt je graag bij het vinden van de leukste kindvriendelijke accommodatie. Ik zou ’t doen!