Kindvriendelijke vakantie Spanje

Gezinsvakantie Spanje

Jouw vakantie is pas geslaagd, wanneer die voor de kinderen is geslaagd. Met een bestemming als Spanje gaat dat zeker lukken. Op de fijne stranden beleven ze uren plezier onder de zon. De veelvuldige uitstapjes naar leuke attractieparken of sprookjesachtige dorpjes, zijn een geweldige invulling van de vakantie en in de gezellige familiehotels voelen ze zich zo thuis. Spanje heeft alles voor een onvergetelijke gezinsvakantie én het is maar kort vliegen.
  • Gezinshotels boordevol animatie en speelmogelijkheden
  • Slechts een kleine vliegafstand
  • Leuke gezinsuitjes
  • Kindvriendelijke stranden voor uren strandplezier

 

Vakantie Spanje met kinderen

Of je er nu voor kiest om op het vaste land te vertoeven, aan een van de zonnige Costa’s, of kiest voor het eilandgevoel van Menorca, Mallorca of de Canarische Eilanden. Het hele gezin wordt van harte welkom geheten door de Spanjaarden. En dat het hele jaar door, want in Spanje valt altijd iets te beleven.

Lekker aan het strand

De hoogste zandkastelen bouwen, spetteren in het water, op de bananenboot of de eerste snorkel les volgen. Iedereen is gek op strand en aan de stranden van Spanje valt enorm veel te beleven. Aan de stranden van Lloret de Mar maken ze superveel Nederlandse vakantievriendjes en aan de Costa de la Luz misschien wel Spaanse vriendjes. Dat ze elkaars taal niets spreken, maakt niet uit. Een zandkasteel zegt meer dan 1.000 woorden. Heb je jonge kinderen? Dan is Menorca ideaal. Het is er lekker vlak, dus je rijdt de kinderwagen zo het strand op.
 

De leukste uitstapjes in Spanje

Tijdens een vakantie in Spanje, kun je elke dag vullen met een ander uitstapje. Er zijn waterparken, met de spannendste glijbanen, zoals Aqualand Torremolinos en geweldige pretparken, zoals Port Aventura in Salou. Het park heeft zelfs een eigen hotel! Wanneer je daar verblijft kun je de hele vakantie gratis het park binnen (het hotel is te boeken bij SUNtip ). En zo heb je nog veel meer leuke uitjes. Bij Butterfly Park in Empuriabrava, wandel je bijvoorbeeld tussen ontelbaar veel vlinders. En voor de natuurliefhebbers, zijn er vele natuurgebieden die je met het hele gezin kunt ontdekken.
 

Echte gezinshotels

De Spanjaarden weten ze heel goed dat families graag naar hun land op vakantie gaan. Je vindt er dan ook tal van kindvriendelijke hotels met speelplaatsen, grote zwembaden, uitgebreide animatie, sportmogelijkheden en eigenlijk alles om ervoor te zorgen dat de kinderen genieten van elke seconde vakantie.
 

Ga je voor een All Inclusive Spanje?

Dat de kinderen het naar hun zin hebben, is natuurlijk het belangrijkste. Maar zelf wil je natuurlijk ook wel eens achterover leunen én een keer niet bezig zijn met boodschappen of koken. Met de verzorging van een All Inclusive hotel kan het. Elke dag weer wordt zowel het ontbijt, de lunch als het avondeten voor je verzorgd, met natuurlijk lekkere snacks tussendoor. Ook de kinderen kunnen gewoon pakken wat ze lekker vinden. Dat is pas zorgeloos genieten! Daarbij komt als voordeel, dat het eten en drinken al bij de prijs inbegrepen zit. Je hebt dus een beter beeld van wat de vakantie uiteindelijk zal gaan kosten, omdat de kosten voor eten en drinken er later niet nog eens bijkomen. Vaak pakt een All Inclusive, onderaan de streep zelfs voordeliger uit!
 

Vind de leukste Spanje vakantie voor jou en de kinderen!

Een vakantie naar Spanje met kinderen biedt quality time voor het hele gezin. SUNtip helpt je bij het vinden van de leukste kindvriendelijke vakantie! Ik zou 't doen.

Vind je ideale kindvriendelijke vakantie Spanje

Een heerlijk klimaat, fijne stranden, allerlei leuke uitjes, geweldige familiehotels. Een vakantie naar Spanje is onvergetelijk voor het hele gezin. Ik zou 't doen!

Sanne
Specialist kindvriendelijke vakanties