Kleinschalig Canarische Eilanden

Kleinschalige vakantie Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden hebben vele gezichten. Je kunt er aan de ene kant genieten van bruisende badplaatsen, maar aan de andere kant zijn de Canarische Eilanden juist erg cultuurrijk. Dat is juist waar het om draait met een kleinschalige vakantie: het authentieke van de Canarische Eilanden beleven en kennismaken met de lokale gastvrijheid, allemaal weg van de massa. Dat is nog eens genieten van een zorgeloze vakantie!
 
  • Ontdek een andere kant van de Canarische Eilanden
  • Weg van de massa
  • Geniet van lokale gastvrijheid
  • Volledig zorgeloos genieten

 

Beleef het authentieke karakter van de Canarische Eilanden

De Canarische eilanden zijn rijk aan prachtige bergdorpen, beeldschone natuur, een gastvrije bevolking en een rijke cultuur vol tradities. Die ontdek je op een andere manier tijdens een kleinschalige vakantie. Je verblijft bij een accommodatie, waar de eigenaar alle aandacht voor je heeft. Misschien verklapt hij wel een geheime baai, waar alleen locals komen, of vertelt hij over een dorpsfeest, dat onbekend is bij het grote publiek. Met een kleinschalige vakantie kun je jezelf echt even onderdompelen in de Canarische cultuur.

Kleinschalige bestemmingen

Verspreid over de Canarische Eilanden zijn er tal van kleine dorpjes te vinden. Zo vind je bijvoorbeeld op Gran Canaria Playa del Aguila: een rustiger alternatief voor Playa del Ingles, met een prachtig strand. Playa Blanca is een pittoreske badplaats in het zuiden van Lanzarote. Het is het lekker rustig, maar wel gezellig en het dorp heeft veel typische witte huisjes, die het straatbeeld sieren.
 

Overnachten in goed verzorgde kamers

Overnacht je bij een kleinschalige accommodatie, dan weet je dat het personeel alle aandacht voor je heeft en ervoor zorgt dat de kamers goed verzorgd en brandschoon zijn. Dankzij de kleinschaligheid, kom je écht even tot rust en geniet je van een onbezorgde tijd.
 

Kleinschalig Canarische Eilanden met de kids

De Canarische Eilanden zijn een zeer geliefde vakantiebestemming onder gezinnen. Er valt immers zóveel te beleven. Het bezoeken van pretparken en waterparken, zandkastelen bouwen op de geweldige stranden en allerlei andere uitstapjes zorgen voor een goed gevulde vakantie. Dat is allemaal net zo goed mogelijk, wanneer je verblijft bij een kleinschalige accommodatie. Kleinschalig betekent overigens ook niet, dat er voor de kids niets beleven valt. Er zijn meer dan genoeg kleinschalige accommodaties op de Canarische Eilanden, waar de kinderen kunnen plonzen in een zwembad en kunnen spelen in een speeltuin.
 

Kleinschalige vakantie Canarische Eilanden? Ik zou ’t doen!

Een kleinschalige vakantie naar de Canarische Eilanden, betekent dat je weg van de massa kunt genieten van rust. Je maakt kennis met de authentieke kant van de Canarische Eilanden en dompelt je jezelf onder in de cultuur. Ik zou het zeker doen!
 

Vind je ideale kleinschalige vakantie Canarische Eilanden

Ontdek de Canarische Eilanden op een andere manier met een kleinschalige vakantie. Ik zou 't doen!

Rachelle
Canarische Eilanden specialist