Vliegen vanaf Maastricht

Vertrek vanaf Maastricht

Heb je binnenkort een zonnige vakantie op de planning staan? Dan vlieg je mogelijk vanaf Maastricht Aachen Airport (AAM)! Je vliegt comfortabel naar diverse bestemmingen die aansluiten op jouw zonwensen. Vliegen vanaf Maastricht Airport is kleinschalig, maar toch behoort het tot de grootste vliegvelden van Nederland. Met zo’n 16.500 vluchten per jaar heb je genoeg mogelijkheden om op jouw voorkeursdatum naar jouw favoriete zonbestemming te vliegen!
 
  • Dichtbij parkeren en altijd parkeerplek
  • Vliegen vanaf Maastricht naar 23 bestemmingen
  • Comfortabel op reis
  • Klein vliegveld, dus korte afstanden

 

Vliegen vanaf Maastricht

Als je in het zuiden van ons land woont, is het misschien wel ideaal om te vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport. Het vliegveld is goed bereikbaar, parkeren is altijd mogelijk en de vernieuwde terminal geeft een comfortabel reisgevoel. Als je dus wilt dat het je aan niks ontbreekt bij de start van je reis, kies je voor vliegen vanaf Maastricht!

Vliegen vanaf Maastricht Airport: bestemmingen naar de zomer- en winterzon

Aangekomen op Maastricht Aachen Airport vind je een heerlijke brasserie, een bar met lekkere drankjes, een boekenshop en andere faciliteiten om te zorgen dat je comfortabel aan de reis begint! Ben je een lekker luchtje vergeten mee te nemen in je koffer? Geen probleem, want na de douane kun je terecht bij een parfumerie. En hoe relaxed is het dat je op dit vliegveld minder lang in de rijen staat voor de douane in vergelijking met Schiphol in het hoogseizoen?
Het hele jaar door heb je de mogelijkheid om vanaf Maastricht Airport bestemmingen naar de zon op te zoeken. In de wintermaanden zijn de Canarische Eilanden, Antalya en Gambia een aanrader, waar het heerlijk vertoeven is. Toch liever in de zomer deze bestemmingen vanaf Maastricht Airport opzoeken? Dan kun je naar 23 zonbestemmingen vanaf Maastricht Aachen Airport. Fijne reis!

Bereikbaarheid Maastricht Aachen Airport

Het vliegveld ligt in de gemeente Beek, op zo’n 15 kilometer boven Maastricht. Door de ideale ligging van het vliegveld naar de A2, ben je in mum van tijd bij de terminal. Je kunt ook met het openbaar vervoer naar Maastricht Aachen Airport komen. Lijn 30 van busmaatschappij Arriva brengt je naar de voorkant van de terminal. Vanuit de treinstations Maastricht, Sittard en Beek-Esloo stap je op deze bus.

Je toekomstige vluchten vanaf Maastricht Aachen Airport boeken? Ik zou ’t doen!

Vind je ideale vakantie vanaf Maastricht

Vanaf het klein maar fijne vliegveld van Maastricht, vlieg je naar de mooiste bestemmingen. Vliegen vanaf Maastricht? Ik zou 't doen!

Lauran
Luchthaven specialist