Kindvriendelijke vakantie Canarische Eilanden

Gezinsvakantie Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een geweldige bestemming voor jong en oud. De zon schijnt veelvuldig, de fijne stranden zijn aanlokkelijk en de leuke familiehotels bieden volop vermaak. De kinderen kunnen meegenomen worden op culturele uitstapjes door schilderachtige dorpjes en vervolgens beloond worden met een bezoek aan een waterpark. De mogelijkheden zijn eindeloos. En hebben de kinderen een goede vakantie? Dan jij natuurlijk ook.
 
  • Gezinshotels boordevol animatie en speelmogelijkheden
  • Heerlijk vakantieweer
  • Leuke gezinsuitjes
  • Kindvriendelijke stranden voor uren strandplezier

 

Vakantie Canarische Eiland met kinderen

Of je nu kiest voor de langgerekte stranden van Gran Canaria, het ontdekken van het letterlijke hoogtepunt van Tenerife; de berg El Teide, of de bizarre vulkanische landschappen van Lanzarote. Elk Canarisch Eiland heeft zijn eigen charmes, maar één ding hebben ze gemeen en dat is het heerlijke klimaat, dat wordt beschouwd als een van de beste ter wereld. Geweldig vakantieweer en dat het hele jaar rond!

Het veelzijdige Gran Canaria

Gran Canaria heeft prachtige landschappen, geweldige stranden en authentieke dorpjes. Daarnaast zijn er ook veel leuke uitjes, om samen met de kinderen te ondernemen. Denk aan een kamelensafari, door de duinen van Maspalomas. De kinderen kunnen een heus kamelendiploma verdienen. Of breng een bezoek aan Aqualand, het grootste waterpark van Gran Canaria met maar liefst 33 glijbanen! Daarnaast heb je nog vele andere attractieparken, zoals Holidayworld: een groot pretpark in Maspalomas met een reuzenrad, botsauto’s een piratenschip, draaimolens, een achtbaan, minigolf, een bowlingbaan.
Een andere aanrader is Sioux City. Het is een compleet nagebouwd wilde westen dorp, waar spannende shows worden, uitgevoerd met bandieten die de banken overvallen, en stoere cowboys die pistoolduels houden. Ten slotte heb je ook nog dierenpark Crocodrilo Park met maar liefst 200 krokodillen en een heleboel andere dieren.
 

Het vulkanische Tenerife

Op Tenerife is superveel te doen met de kinderen. Zo heb je er het Siam Park, het grootste waterpark van Europa, volledig gebouwd in Thaise stijl. Hier genieten de kinderen van oneindig veel waterplezier, dankzij de spannende attracties. Dan heb je ook nog Jungle park. Een combinatie van een klauterparadijs en een dierentuin. Tijdens het klauteren over de toestellen kunnen ze zich vergapen aan alle exotische dieren. 
Natuurlijk valt er nog veel meer te beleven, zoals een spannende jeepsafari over het vulkaanlandschap van El Teide, of walvissen en dolfijnen spotten tijdens een boottocht.
 

Het Caribische Fuerteventura

Op Fuerteventura vind je een heleboel kindvriendelijke stranden, waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. Daarnaast zijn er een heleboel uitstapjes gericht op kinderen. Denk aan visjes spotten met een glasbodemboot of een bezoek aan het Baku Aquapark met spannende, hoge glijbanen en een zeehondenbassin. Wat je ook niet wilt overslaan is Oasis dierenpark. Een dierentuin vormgegeven als een oase, met zo’n 3.000 verschillende dieren.
 

Het maanachtige Lanzarote

Ook de kleintjes zullen een onvergetelijke vakantie beleven op Lanzarote, dankzij de leuke attracties. Ze vergapen zich aan de dierenshows van Rancho Texas Park en beleven enorm veel plezier in een van de waterparken, zoals Aqualava of Dino Waterpark. Daarnaast heeft Lanzarote een bijzonder vulkaanlandschap, waardoor het soms net kan lijken alsof je over de maan loopt. Astronaut spelen was nog nooit zo echt. Lanzarote heeft genoeg te bieden om de kinderen een hele vakantie lang te vermaken.
 

Echte gezinshotels

Op de Canarische Eilanden is het héle gezin meer dan welkom. De gezinshotels bieden oneindig veel speelplezier met zwembaden, glijbanen, speelplaatsen en kidsclubs. Verveling behoort dan ook niet tot de opties.
 

Ga je voor een All Inclusive Canarische Eilanden?

Een All Inclusive arrangement is de ideale manier om de kinderen hun gang te laten gaan en zelf ook een achterover te leunen. De kinderen kunnen immers hun eigen tussendoortjes en drinken halen. Bij het eten mag je zelf ook gewoon eens aanschuiven, alles is al voor je geregeld. Hoe relaxt is dat!
Daarbij komt als voordeel, dat het eten en drinken al bij de prijs inbegrepen zit. Je hebt dus een beter beeld van wat de vakantie uiteindelijk zal gaan kosten, omdat de kosten voor eten en drinken er later niet nog eens bijkomen. Vaak pakt een All Inclusive, onderaan de streep zelfs voordeliger uit!
 

Vind de leukste Canarische Eilanden vakantie voor jou en de kinderen!

Een vakantie naar de Canarische Eilanden met kinderen biedt quality time voor het hele gezin. SUNtip helpt je bij het vinden van de leukste kindvriendelijke vakantie! Ik zou 't doen.
 

Vind je ideale gezinsvakantie Canarische Eilanden

De veelzijdigheid van de Canarische Eilanden zorgt ervoor dat jij en je hele gezin genieten van elke seconde vakantie. Canarische Eilanden met kids? Ik zou 't doen!

Sanne
Specialist kindvriendelijke vakanties