Korte vakantie

Fijne korte vakanties

Snel wat zon vangen, je ritme even afwisselen met nieuwe culturele ontdekkingen en bovenal de batterij weer even opladen. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een korte vakantie. Daarbij is het voordeel dat je met korte vakanties ook vaker op vakantie kunt.
Vrij vragen gaat ook een stuk makkelijker. Het is immers maar voor een paar dagen.
Bij SUNtip vind je korte zonvakanties, stedentrips en zelfs korte All Inclusive vakanties. Genoeg manieren om de batterij op te laden dus, zelfs als je kiest voor een last minute vertrek.
 
  • Korte vakanties naar stad of strand
  • Vlieg van kleinschalige luchthavens
  • Ervaar een echt vakantiegevoel
  • Laad de batterij weer helemaal op

 

Zóveel mogelijkheden voor een korte vakantie

Bij een korte vakantie denk je al gauw aan een stedentrip: een geweldige manier om jouw korte vakantie door te brengen. Er zijn immers weinig dingen leuker dan het ontdekken van een nieuwe stad. Sfeer proeven, cultuur snuiven, winkelen en natuurlijk genieten van de lokale gerechten in een gezellig restaurant. Een stedentrip is echter niet de enige manier om je korte vakantie in te vullen. Vliegen naar zonnige bestemmingen binnen Europa gaat makkelijker dan ooit en binnen een paar uur vliegen lig jij al op een strand aan de Costa Brava, feest je op Ibiza of fiets je over Kos.

All Inclusive korte vakantie

Wat ook fijn is aan een korte vakantie is, is dat je minder voorbereiding hoeft te treffen. Wat heb je voor die paar dagen nou immers nodig? Die koffer heb je zo ingepakt. Boek je All Inclusive, dan is die koffer ook het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken. De rest is dan immers al geregeld. De maaltijden worden namelijk elke dag voor je geserveerd. Zo blijft er ook nog eens meer tijd over voor waar het echt om draait: lekker vakantie vieren. Nóg een voordeel dus van je korte vakantie All Inclusive boeken.
 

Last minute korte vakantie

Bij SUNtip vind je een groot aanbod last minutes tot wel 6 weken voor vertrek. Zo zit er altijd wel een korte vakantie bij voor jou. Ben je er dus echt aan toe je batterij gauw even op te laden? Twijfel er dan niet aan om een last minute korte vakantie te boeken.
 

Wordt jouw korte vakantie stad of strand?

Om jouw batterij snel weer even op te laden kun je dus kiezen of je gaat voor een stedentrip of dat het toch gauw even een paar dagen luieren wordt aan een zonnig strand. Bij SUNtip kan het allebei, de keuze is aan jou. Zoek dus gauw jouw ideale korte vakantie uit. Ik zou ’t doen!