Vliegen vanaf Amsterdam Schiphol

Vertrek vanaf Amsterdam

Een citytrip, een geheel verzorgde zonvakantie of toch een last-minute? Als je vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) vliegt, is werkelijk alles mogelijk! De luchthaven behoort tot de grootste van Europa. En daarom vlieg je naar de meest uiteenlopende bestemmingen van de wereld. Amsterdam Airport Schiphol is van alle gemakken, zoals grote winkels en horecagelegenheden, voorzien. Dat maakt het vliegen vanaf Amsterdam Airport Schiphol een goed begin van je vakantie!
 
  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Vliegen naar meer dan 350 bestemmingen wereldwijd
  • Een goed overzicht van de verwachte drukte op de luchthaven
  • Van alle gemakken voorzien

 

Vliegen vanaf Amsterdam

Als je in de Randstad woont, is vliegen vanaf Amsterdam een aannemelijke keuze. Maar ook als je in Limburg woont is de luchthaven een goede keuze. Dat komt omdat het vliegveld goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Het is ook gewoon ideaal dat Amsterdam Airport Schiphol een eigen treinstation heeft, dat onder het vliegveld uitkomt. Je stapt dus letterlijk met je bagage uit in de aankomst/vertrekhal en hoeft niet na te denken over waar jij je auto hoeft te parkeren. Perfect toch?

Vluchten die je naar wereldwijde bestemmingen brengen

Vliegen vanaf Schiphol heeft als voordeel dat je allerlei soorten winkels en horecagelegenheden kunt bezoeken. Bedenk het, en het is er! Het mooie is dat je voor en na de douane de mogelijkheid hebt om te shoppen of een hapje te eten. Wachten was nog nooit zo leuk! Daarnaast kun je zelfs ontspannen tijdens een massage in de XpresSpa. Zo ga je al dromend het vliegtuig in!
Er staan dagelijks vluchten vanaf Schiphol naar bijna alle uithoeken van de wereld op het programma. Wil je vanaf Schiphol naar Cancún? Of wil je naar Perth? Geen probleem! Mocht je toch een last minute naar Londen willen boeken, is dat ook mogelijk. Gemiddeld vertrekken er namelijk 62 vluchten per dag naar één van de luchthavens van Londen.

 

Bereikbaarheid Amsterdam Airport Schiphol

We vertelden al dat Amsterdam Airport Schiphol goed bereikbaar is met de trein. Om de 5 minuten kun je de trein vanaf Amsterdam Centraal naar Schiphol Airport nemen. Binnen een klein kwartiertje ben je er. Als je met de auto naar de luchthaven komt, heb je de keuze uit verschillende parkeerterreinen waar je de auto neer kunt zetten. Niet elk parkeerterrein is dichtbij de vertrekhal, maar daar is vaak een gratis shuttlebus aan verbonden, zodat je alsnog voor de vertrekhal wordt afgezet. Tot slot zijn er ook taxicentrales die speciale Schipholritten aanbieden. Taxi’s zetten je ook af voor de vertrekhal van Amsterdam Airport Schiphol.

Vliegen vanaf Schiphol Airport? Ik zou ’t doen!

Vind je ideale vakantie vanaf Amsterdam

Op het vliegveld van Amsterdam stap je op een vlucht naar de meest uitlopende bestemmingen. Vliegen vanaf Schiphol? Ik zou 't doen!

Lauran
Luchthaven specialist